2006 júliusa, azaz 76 hónapja a Fidesz–KDNP a legnépszerűbb politikai alakulat Magyarországon, ilyen teljesítményre a rendszerváltás óta senki sem volt képes. Míg novemberben a biztos szavazók körében 40 százalékos támogatottságnak örvendtek a kormánypártok, két intézet is a Bajnai-féle Együtt 2014 visszaeséséről tudósított.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Abban igaza van az mno.hu nak hogy ilyen "teljesítményre" még senki nem volt képes a rendszerváltás óta csak a fényességes baltás baltazár viktor. A többi az csak kacsa.
overdose
Csak a NOL.ill századvég szerint! le van fizetve mint a Hir tv.ill EHO tv!
kedwes
Egyáltalán kit is érdekel a MAI állás?
Hiszen a kutatás nem biztos, hogy független, de legyen az. Kiket is kérdeztek meg? Hol is kérdeztek? Ezek mind nagyon fontos dolgok, amiket a kutatás nem tartalmaz!
Arról külön nem szólva, ha szabad választás lesz… Minden lehetséges, ha nem akkor nem mindegy?
DR Eric CARTMEN
Fricz Tamás politológus, a Civil Összefogás Fórum és a Békemenet szervezője minden megnyilvánulásában harcosan támadja a „posztkommunista szerveződéseket” és óv attól, hogy bárki is megbízzon a „KISZ-ben szocializált” Gyurcsány Ferencben és Bajnai Gordonban.

Fricz Tamás az 1980-as évek elején a korai Marx bonyolult stílusában hosszú cikkeket publikált az Ifjúkommunistában, a KISZ KB elméleti folyóiratában. Témái: a KISZ mint a politikai szocializáció helyszíne, a KISZ és az MSZMP viszonya. Az Erdős Endre szerkesztésében megjelent havilapot minden KISZ-alapszervezetnek megküldték, így nyilván kezébe került a tanárképzős Gyurcsány Ferencnek is, aki akkoriban alapszervezeti titkár volt a pécsi főiskolán. Bajnai Gordon még bajai gimnazista, KISZ-tagságáról nincs adat.

Kis országban élünk, Fricz úr! És nem mindenki amnéziás.
Dr. Felipe
@Hellcat: Jól érezted. Az mno.hu náci újságnak a maradék bozótharcos számára éberen kell tartani a budiforradalmi lángot valamivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.