Súlyos hibákat vétett az ELTE vizsgálóbizottsága egy szakértő szerint. Az MTI által megszólaltatott, pázmányos tanár szerint a Semjén Zsolt szakdolgozatát vizsgáló bizottság „súlyos hibákat vétett”, ami miatt a kereszténydemokrata politikus – akinek a szakdolgozatáról derült ki, hogy nagyrészt másolta – akár pert is indíthat. Súlyos hibákat vétett a Semjén Zsolt szakdolgozatát vizsgáló bizottság Jobbágyi Gábor, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egyetemi tanára szerint, aki az MTI-nek vasárnap azt mondta, Semjén Zsolt akár pert is indíthatna jó hírnév megsértése miatt. Az egyetemi tanár, aki szavai szerint az elmúlt évtizedekben sok száz szakdolgozat elbírálásában vett részt, azt mondta, tudomása szerint Semjén Zsolt nem kapott határozatot a vizsgálóbizottságtól, pedig szerinte ennek a megküldése kellett volna hogy legyen az első. Jobbágyi Gábor elmondta, alapvető gond az, hogy a bizottság – a sajtóhírek szerint – abban látott vétséget, hogy Semjén Zsolt dolgozatának egy...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Arra is felhívta a figyelmet, hogy a konzulens (Molnár Attila Károly), aki annak idején maga is ott volt a bizottságban, jelesre értékelte Semjén Zsolt dolgozatát, és nem jelezte, hogy abban a saját műveit találta volna."
--- Kiderül a végén, hogy Molnár Attila Károly plagizált!:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Meg kell védeni a fő keresztényt, még akkor is, ha ő a Belzebub.
overdose
Semjén csaló az egész bandájával mondjon le!
Hellcat
Lop csal aztán még neki áll feljebb? Gerinctelen féreg...
Dulcinea
Pffff na beindult a szerecsenmosdatás...a gyorsnaszádon aki él és mozog, védőbeszédre fel, és tisztára sikálni ezt a jellemtelen embert!(?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.