Az ELTE Társadalomtudományi Karának dékánja, Tausz Katalin közölte: súlyos etikai szakmai vétséget követett el Semjén Zsolt, a szakdolgozatával kapcsolatban. Mint ismeretes a HVG.hu előbb arról közölt cikket, Semjén Zsolt a Pázmányon írt szakdolgozata, majd pár nappal később arról, hogy az ELTE TáTK-s írása is plágiumgyanús. Ez utóbbi plágiumgyanúnak adott most igazat az ELTE vizsgálóbizottsága. A magyar képzőművészet legnagyobb üdvöskéi Lazacz, és Szarvas egy-egy képben foglaták össze az ügyet: [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@guszty: És akkor ezt most vegyem készpénznek?
Ugyan már, vajon milyen megfontolásból?
Valakik mondanak valakikről valamit.
És???
guszty
@Dr.luigilongo60: Ezt olvasd el.

semjenzsolt.hu/otthon

Miért jutalmazta a zsidó hitközzség?
Dr.luigilongo60
@guszty: Te ott is ördögöt látsz, ahol senki nincs.
Ha valaki tesz valakikért valamit, miért baj ha kitüntetik?
Vannak emberek, akik sok helyről kaptak kitüntetést, azok mind azon szervezetek talpnyalói?
Ugyan már, szálj le a földre egy kicsit és nem mindig hinni a propagandának, amit naponta a nyakadba zúdítanak.
Rézangyal
@Dr.luigilongo60: Igazad van a személyes tapasztalatokkal kapcsolatban. Mivel eddig nagyon személyes rossz tapasztalatom van zsidó emberekkel kapcsolatban, nem ok nélkül vagyok azon az állásponton, amin. Márpedig én nem vagyok sötét semmilyen tekintetben sem és hülyíteni sem hagyom magam. Mindenki úgy hagyja hogy átbaxák,ahogy akarja. Neked is szived joga.
Rézangyal
Nagyon sok, sőt rengeteg ROSSZ tapasztalatom
barew7
@Rézangyal: Véleményem szerint mérhetetlenül nagy a zavar a fejekben (talán nem is véletlenül) a zsidózással kapcsolatban. Kire illik a zsidó jelző??? Kire illik a semita jelző???
Vallási, vagy faji alapon zsidó valaki??? Faji alapon sem sémi a jelenlegi zsidó népesség túlnyomó többsége, mert fajilag kazárok. Izraelita vallása pedig Magyarországon is talán egy-két tucat ezer embernek van. Szerintem nem a zsidókkal, hanem a cionista szemléletű, erőszakos pénzügyi diktatúrát es gátlástalan hatalmi törekvéseket erőltetőkkel van bajunk. Ezek a zsidósághoz akár egyáltalán nem is köthető bankszterek, akik azért lihegik tele a világot az antiszemitizmus, rasszizmus vádjával, hogy ennek álcája mögé bújva fosztogathassanak.
Teodor herzl naplójából:

„Antiszemitizmust kell gerjeszteni, ami felszámolja a zsidó vagyont”.

„Az antiszemiták segítenek majd nekünk azáltal, hogy erősítik a zsidók üldözését és elnyomását. Az antiszemiták a legjobb barátaink lesznek”.
 
Ez tehát a cionizmus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.