Az olajbűnözésből mesés vagyonra szert tevő Portik Tamás korrupt rendőrökről és fideszes politikusokról adhatott információkat Laborc Sándornak, a kémelhárítás egykori vezetőjének. A Magyar Nemzet kormányzati forrása hangsúlyozta, a Gyurcsány-féle vezetés saját politikai céljai elérése érdekében szövetkezett az alvilág egyes szereplőivel. Leszögezte, idővel ennek bizonyítására is sor kerül. Emlékezetes, a Magyar Nemzet cikksorozatban számolt be arról, hogy Laborc és Portik egy budai nyilvános helyen két alkalommal is megbeszélést folytatott. Laborc az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága előtt a rendhagyó egyeztetésekkel összefüggésben megpróbált mindent tagadni. A találkozókról azonban hangfelvétel készült, amely az Alkotmányvédelmi Hivatal (a Nemzetbiztonsági Hivatal jogutódja) rendelkezésére áll, így Laborc lényegében lebukott.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A nemzetbiztonsági bizottság meghallgatta – a kiváló MSZP-s kapcsolatokkal rendelkező, a Nemzeti Lóverseny Kft.-t korábban vezető – Vajtó Lajost is, aki a találkozót Portik részéről készítette elő, de úgy tudjuk, a testület kérdéseket tett fel a Laborc oldaláról eljáró G. Zoltánnak is."
Pilóta
"A Gyurcsány-féle vezetés szövetkezett az alvilággal" címmel közli ezt a Hírstart!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.