Egymás mellé tettem a TESCO friss és egy éve kiadott akciós újságját az élelmiszer árakkal. 20 tétel árát néztem meg, amelyeket a tavalyi és az idén december elején kiadott újság is tartalmazott. A bejgli ára ugyanannyi, mint egy éve volt, ám a kimért szaloncukor majdnem 50%-kal lett drágább. A TESCO tej ára 5 százalékkal, az élő ponty ára 13 százalékkal, a TESCO tojás ára 17 százalékkal, a lecsókolbász ára 20 százalékkal, a liszt ára 25 százalékkal, a szendvicssonka ára 30 százalékkal, a Pick békebeli füstölt tarja ára 32 százalékkal magasabb, mint egy éve volt. Még a grillcsirke ára is emelkedett 10 százalékkal. Íme a teljes lista:

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
Ez már csak így van, az árak emelkednek. Azért a Tescós cuccokat árulni sem engedném. Egytől egyig minőségtelen vackok. Ráadásul ilyen szaloncukrot adnak a fejlődésben lévő kisgyerekeknek is, ezek kakaót sem láttak gyártás közben. Merénylet a szervezet ellen. Az én lurkóim már a Milkán is fanyalognak, pedig az nem rossz csoki azért.
yazo64
@entero: Nem minden gyerek születik a világra aranykanállal a szájában...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.