A felsőoktatás reformjára szükség van, a tartalmán pedig lehet vitatkozni, de a régi rendszer fenntarthatatlan a diákok szempontjából is - mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke. Parragh László azt mondta, egyetemistaként ő is a mai diákokhoz hasonlóan reagált volna a keretszámok csökkentésére, de kamaraelnökként ma már tudja, nem lett volna igaza.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

diktátor
MILLIÁRDOS kamaraelnökként én is ilyeneket nyilatkoznék és nem lenne igazam!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Facepalm: Ja. 80e-ből diákhitel, lakáshitel, nyugdíjas évekre megtakarítás, napi megélhetés. Jópár évig évig családról nem is lehet álmodni. Ezt egy családbarát kormánynak köszönhetjük.
Facepalm
Az a baj, hogy az előző banda is ugyanolyan disznófülű gazfickókból állt, mint ezek... Becsületes ember meg max akkor megy a parlament közelébe, ha épp arra kirándul... :(
yazo64
@gabrella: Meg még ezt is mellé, csak hogy érezze a törődést:
gazdasag.ma.hu/tart/rcikk/c/0/94454/1
overdose
Mert a fideszben vered magad! elmúltál 62 -éves mondj le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.