A zeneszerző a csütörtökön megjelenő Heti Válasznak azt mondta: a jobboldal kultúrpolitikája a káosz felé tart és a Fidesz sokat veszíthet, ha ez így marad. Szörényi Leventének elege van a Julianus barátokból, a Wass Albert filmekből, a fércművekből. Művészetet szeretne látni. Ezzel indokolja, miért Alföldi Róbertet kérték fel a jövőre 30 éves István, a király megrendezésére. A zeneszerző a Heti Válasz csütörtökön megjelenő számában azt mondja: ezért érezte szükségét, hogy nyílt levélben méltassa Alföldi Róbert érdemeit. „Már nagyon elegem van abból, hogy az úgynevezett nemzeti, polgári oldalon nekem mindent le kell nyelnem, csak azért, mert nemzeti. Hogy egyfolytában elnézést kell kérnem, ha valami nem tetszik, különben rám sütik, hogy nem vagyok eléggé magyar, meg tolnak át a baloldalra. (...) Elegem van tehát a Julianus barátokból, a Wass Albert filmekből. Elegem van a fércművekből. Művészetet szeretnék látni.” Szerinte „a kétharmad birtokában egyes jobboldali...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
És hányan lehetnek még így, csak inkább kussolnak, mert rájuk sütik hogy nem elég magyarok, meg komcsik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
Éedekes eddig nagy seggnyaló volt (fideszes)lehet hogy a nyugdija neki is 30000ft?
silber13
@Csizmás Kond: Hááát, lehet benne valami. Nem csodálom hogy Szörényi besokallt a Dörnerek, , Ókovácsok, Vidnyánszkyk dolgaitól. És egyre inkább úgy néz ki, nyáron kardot kell rántania a nagy valószínűséggel a fityisz és jobbik által kinevezett ripacs igazgatóval: Kelemen Csabával.
silber13
@Csizmás Kond: Mondd már, ez a @miért tűrjük honnan a francból bukkant fel? Esetleg Piréz lenne?
Kutyafüle
@silber13: ne is foglalkozz vele, tudathasadása van:)) összehordott itt hetet-havat:)) @miért tűrjük, természetesen.
Csizmás Kond
@silber13: Az igazság az.hogy vezetőnek születni kell, tehát kinevezni lehet de nem biztos, hogy megfelel.
Csizmás Kond
@silber13: nem ismerem...de aki direkt egyből beleszól valamibe az már járt itt más név alatt...ez csak az én véleményem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.