A kormány kihirdette a nemzeti mobil fizetési rendszer részletszabályait csütörtökön. Az erről szóló törvény végrehajtásáról szóló rendelet a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
"Nemzeti Mobil Fizetési Zrt." Ááá. A "kényelmi díjat" meg dugják fel maguknak sündisznó formájában. Ezt amúgy már jó ideje is pedzegették. Újabb adó, újabb államosítás, csak egységesítésnek nevezik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@nyanya001: Szedik a lóvét ezerrel...maguknak.
nyanya001
@Dr.luigilongo60: A beígért munkahelyeknek se híre se hamva,
csak sarcolni tudnak ! Azt hiszik ettől nőni fog a GDP ?
Az egyik helyen csökkentik a lakosság kiadásait, a másik helyen duplán fogják beszedni !
kkalman
Nemzeti?
Hánynom kell már a gondolatától is.
Amíg csak Nemzeti Színház és Nemzeti Múzeum volt, semmi bajom nem volt ezzel a szóval, hogy nemzeti. Lassan eljutunk arra a szintre, hogy a fing is nemzeti lesz. akkor lövöm főbe magam a hatlövetű fakanalammal, amivel egyéb esetben főzni szoktam.
kamazuka
Ez egy halálcsapda!
Ezután jön a kötelező közúthasználati díj bevezetése,melyről régóta kussolnak,de már pedzegették.Érdekessége,míg a vidéken élőket egyre másra terhelik kitílált adók formájában,addíg a fővárosban a kb 3millió lakosból minden 5. valamilyen jogcímen ingyen ,vagy lényegesen csökkentett áron utazik.
kukac50
Már a júniusi adókivetésről beszélnek akkor ezen már nem kell meglepődni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.