Aki szegény legyen ügyes. Ha valaki nem akar diákhitelt felvenni és a családja szegény, akkor legyen annyi ambíciója, hogy megkíséreljen eljutni a csúcsokra, felmászni fél lábbal a Himalájára – mondta Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár a keretszámok miatt tiltakozó diákoknak Kecskeméten. Tüntetők várták a piarista gimnázium előtt az államtitkárt, aki felvezetőjében arról beszélt, a felsőoktatásban több mint kétszáz képzési helyen nyolcezer féle szakos képzés folyik. Az elmúlt évtizedben megnégyszereződött a hallgatók száma, egy hallgató átlagosan 7-8 évig jár főiskolára vagy egyetemre, a mostani diákvezetők 7-12 éve főiskolások vagy egyetemisták, és ez a rendszer nem tartható tovább.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Majd féllábbal a szádba lépek, te nyomorék.
Látni,hogy ennek a picsának sikerült tanulás nélkül eljutni valahova...de minek, mikor azt sem tudja mit csinál? Ha tanult volna, akkor tudná is a dolgát.
Köszönjük de nem kell több tanulatlan ember a "csúcson" van így is elég.
A Tündik bündije
Tulajdonképpen ez is egy módja annak, hogy elmondhassák, gondoltak a szegényekre is legalább egy mondat erejéig.
- Mondja kedves Rózsika: a tehetős szülők gyermekeinek van pénze tandíjra, de mit tud ajánlani az állam a szegényebb rétegeknek?
- Azt drágám, hogy valahogy ügyeskedjenek, azt' majd lesz velük valami...
marlin
"Hoffmann Rózsa új hülyesége"
Miért új??
Ő egy valamikor jobb sorsra érdemes egyetemi tanár volt, aki a kereszténykonzervativ politikától évekkel ezelőtt már meghülyült!!
scandináv
Egyesek meg fél lábbal a paradicsomban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.