Az Ötkert nevű elegáns belvárosi romkocsmában találkozott délután Orbán Viktor diákokkal és fiatalokkal. A miniszterelnök sajtófőnöke kérdésünkre azt közölte: a kormányfő a diákok meghívásának tett eleget, konzultált velük. A fiatalok elmondták véleményüket a felsőoktatás helyzetéről és jövőjéről, ezután a miniszterelnök további egyeztetéseket is tart, többek között több kormánytaggal. Azt egyelőre nem tudni, kik azok a diákok, akiknek a meghívására a péntek este Brüsszelből hazaérkező miniszterelnök ilyen gyorsan eleget tett. Kiss Dávid, az elmúlt hét tüntetéseit szervező országos diákszervezet, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) alelnöke nem tudott a találkozóról, ők nem kaptak meghívást.

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Nem tudom, kik ezek a diákok - az biztos, hogy nem középiskolások, pedig hát Kövér szerint is rájuk tartozik a felsőfokú oktatás - , de nagyon szomorúnak tűnnek. Egíyedül 0rbán az, aki, ha előkerül a diáktüntetés téma, mindig elégedetten vigyorog.
musicnummer1
Ki fizette a számlát, ki kit hivott meg ???
marlin
@musicnummer1: A TEK hívta meg, a TEK ellenőrizte, a TEK regisztrálta őket néhány megrendezett fotó erejéig!! A számlát pedig "mi" fizetjük!!
scandináv
"Orbán szerint a felsőoktatásba való bejutás szabaddá tétele az államadósság növelése nélkül is megoldható"...nocsak.
scandináv
"Ingyen tanulhat, aki eléri a 240 pontot és itthon marad"...feltételek megszabva :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.