Diákokkal konzultált a felsőoktatás helyzetéről Orbán Viktor szombaton, a miniszterelnök várhatóan még a nap folyamán ismerteti álláspontját az ügyben - közölte a kormányfő sajtófőnöke az MTI érdeklődésére. Havasi Bertalant azután kereste meg az MTI, hogy a miniszterelnök Facebook-oldalán megjelent egy fotó, amelyen Orbán Viktor látható fiatalok társaságában egy budapesti szórakozóhelyen. Orbán Viktor diákok meghívásának tett eleget, konzultált velük. A fiatalok elmondták véleményüket a felsőoktatás helyzetéről és jövőjéről. Ezután a miniszterelnök további egyeztetéseket is tart, mások mellett több kormánytaggal - tájékoztatott a sajtófőnök, hozzátéve, hogy a kormányfő még a délután folyamán várhatóan Facebook-üzenetben összegzi a konzultációk alapján az ügyben kialakított álláspontját. Azt hogy kik voltak a miniszterelnököt meghívó fiatalok sajnos nem derült ki. A megbeszélés után a hvg.hu munkatársa kérdezte a keretszámokról a miniszterelnököt, aki csupán annyit...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Orbán Viktor facebook oldalára az ígéretéhez híven fel is került egy videó. A miniszterelnök kiemelte: a mostani egyetemisták a jelenlegi keretek között fejezhetik be a tanulmányaikat. A felsőoktatás átalakítása a most középiskolásokat fogja elsősorban érinteni. Mivel Orbán úgy látja, hogy a keretszámok elzárják a diákok előtt a továbbtanulás lehetőségét, ezért azokat megszüntetik. De azoknak, akik tanulni akarnak és diplomát szeretnének és elérik a továbbtanuláshoz szükséges minőségi korlátokat biztosítja az államilag finanszírozott oktatás – tette hozzá."
Pilóta
Inentől fogva pedig ez lesz a rossz, a gyanús, a satöbbi:-)))
nemkati
@Pilóta: A propeller is kiemeli a lényeget. De, oké, már ketten vagytok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.