A kormányfő sok konkrétumot nem mondott mondanivalójának első részében, leginkább azt taglalta, hogy "átlátható és egyszerű" rendszerre van szükség a felsőoktatásban, mert a mostani bonyolult és összetett rendszer csak a fiatalok félelmeit táplálja a jövőjükkel kapcsolatban, sok a bizonytalanság. A kormányfő szerint a "beszélgetés hasznos volt, sok döntést meg tudnak hozni ez alapján". "Új kormányzati előterjesztésre van szükségünk, ami összevonja a különböző kérdéseket és leegyszerűsíti, egyszerre érthetővé is téve azokat" - mondta. A kormányfő szerint a legfontosabb dolog, amit megértett a mai esemény után, hogy újra és újra el kell mondani, hogy akik megkezdték a tanulmányaikat az egyetemeken, főiskolákon, azokat az új rendelkezések nem érintik.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Mi van beszartál? A te kölyköd is ingyen tanult!
musicnummer1
Tisztelt Országgyülés, Hölgyeim és Uraim !!!
A diáktüntetéstöl + a belga kebabtól ÖSSZEFOSTAM MAGAM !!!
Hajrá Magyarok, hajrá Magyarország !!!
scandináv
"A kormányfő megértette, hogy "akik elérik a minőségi korlátait annak, hogy bekerüljenek a felsőoktatásba, ott rendesen végzik a tanulmányaikat, és itthon akarnak dolgozni, no, nekik mindenféle adósságteher nélkül ingyenessé kell tenni a felsőoktatást. Ez lehetséges""...megértette!?
soljanka
Na most akkor mindegyik embere szájából segget csinált...

Bár én azért keresem a duplacsavart...
adrenalink
A kormányfő szerint legfontosabb dolog, amit MEGÉRTETT, hogy újra és újra el kell mondani, hogy akik megkezdték a tanulmányaikat, azokat az új rendelkezések nem érintik.
Ez legalább olyan hülye, mint Kövér! A dolgok a jövőbeni hallgatókról szólnak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.