Szkeptikusak a diákok Orbán Viktor - a felvételi rendszert és a felsőoktatást érintő - szombati bejelentésével kapcsolatban. Eddig homály fedte, de Giró -Szász András kormányszóvivő és Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter vasárnapi sajtótájékoztatóján kiderült, a Fidesz ifjúsági társszervezetének, a Fidelitasnak a tagjai "hívták meg" és "győzték meg" egy budapesti romkocsmában a miniszterelnököt. Sem az eddigi diáktüntetéseket szervező HÖOK, sem pedig a Hallgatói Hálózat képviselőit nem hívták meg az egyeztetésre. A diákok szerint Orbán csak blöffölt. Össze-vissza kormányzati kommunikáció Orbán Viktor szombat délután szembement a felsőoktatás átalakításával kapcsolatos eddigi kormányzati kommunikációval, bár kedden a miniszterelnök még megvédte a kormány drasztikus felsőoktatási keretszámcsökkentését és Nagy Dávidnak, a HÖOK elnökének írt levelében arra emlékezetett, hogy a tavalyi a felsőoktatási törvényről szóló megbeszélésen részletesen beszámoltak az átalakítások...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
A találkozón hozzávetőleg húszan vettek részt, ebből egy volt maga a Vezér, tíz körül a TEK személybiztosítói - beleértve a főhadnagy asszonyt, aki a kávéfőzőt kezelte, továbbá a százados urat, aki felszolgálta azt, miután az őrnagy úr megkóstolta, megvizsgálta Geiger-Müller számlálóval, és az öt perc biztonsági idő után még életben volt.
És volt ott néhány diáknak látszó tárgy is, akik a találkozóról készített kép tanulsága szerint olyan gyanakvással néztek a Vezérre, mint liba a piros kukoricára…
Aztán ez a nyolc-kilenc diák öt perc alatt elintézte azt, amit a tüntetések résztvevőinek tízezrei nem tudtak elérni – a Vezér hátramenetbe kapcsolt és vad pávatáncba kezdett.
A találkozót az Ötkert névre hallgató belvárosi szórakozóhelyen tartották, a kóbor vendégek ki lettek hajigálva, ember se ki, se be, légy sem zümmögött.
Psssszt!
A Vezér gondolkodik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
A fidel-ittaSS al hol tárgyalna ha nem egy kocsmában.
Pálinkafőző Rézüst
Na de elsőre azt hintették el, hogy a diákokkal tárgyalt... Bakker, vajdus, hát megint hazudtatok??
Mobil123
Miért nem az egyetemre ment a gyerekekhez??? Annyi vér nincs a pics@jában, hogy oda álljon a diákok elé?? Kocsmában kell menni az ifjú fideszesekhez ???
kkalman
Saját pártjának fiatalságával tárgyal a fegyverek árnyékában. Magánhadseregét még ilyenkor sem meri elengedni.
Az meg, hogy össze-vissza beszél, hazudik, már nem is minősül hírértéknek.
sport50
már megint úgy állította be,hogy ő tárgyal!jellemző rá!jó vastag bőr van...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.