Kizárta sorai közül a szélsőséges cionista kirohanásairól, illetve a kereki Horthy-szobor megrongálójaként ismert Dániel Pétert a Budapesti Ügyvédi Kamara. „Néhány napja az orbáni diktatúra nyíltan befolyásolt bírósága ítélt el a kereki Horthy-szobor ügyben. Most pedig a Budapesti Ügyvédi Kamara hozott egy nyilvánvalóan politikai döntést a kizárásomról. Úgy döntöttek a kizárásomról, hogy semmilyen szakmai szabályt sem szegtem meg soha az ügyvédi működésem 16 éve alatt. Az ügyvédi kamara vegytisztán a politikai tevékenységem miatt zárt ki, bár egyik akciómat sem ügyvédként követtem el, hanem mint magánszemély, mint civil aktivista. A Budapesti Ügyvédi Kamara is az orbáni diktatúra egyik kiszolgálójává silányodott sajnos. De ez a szégyenletes döntésük is megerősíti az én korábbi döntésemet...” – közölte Facebook-oldalán Dániel Péter.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Kónya István, a Kúria elnökhelyettese, büntetőkollégiumának vezetője a szeptember 26-án született elsőfokú ítélethozatal után közölte: nem helyénvaló, ha egy bíró erkölcsileg pozitívnak minősít erőszakos cselekményt, például egy szoborrongálást. Továbbá a bíróságnak mindig ügyelnie kell arra, hogy kerülje a cselekmények történelmi vagy politikai értékelését."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@Pilóta: Csak át ne fesse a tankokat... :))
varirmag
Vagy bekeni a tankokat kaszinó tojással
KöBüKi
Tedd fel péter a kipát és takarodj haza israelbe.!
Az atom szórjon szét benneteket molekulás alkotókitokra.!!!
Pilóta
@sokanvagyunk: 16:06
Jahhh, oszt azt hiszik, hogy lánctalpas tűzoltóautó:-)))
varirmag
""Most pedig a Budapesti Ügyvédi Kamara hozott egy nyilvánvalóan politikai döntést a kizárásomról.""

Politikait ??? Persze !!! Te IQ betyár ...!
Gyuri49
A probléma ott kezdődött, hogy talán nem kellett volna horthy szobrot állítani! Annak a horthynak, akinek a kormányzása alatt számtalan zsidó törvényt hoztak, akinek a kormányzása alatt már 1920-ban emberek százait mészárolták le a "legényei", annak a horthynak aki felelős a doni magyar katasztrófáért, hogy 200 ezer magyar katona halt meg ott, annak a horthynak akinek kormányzása alatt történtek a délvidéki "hideg napok", ahol több tízezer embert mészárolt le a magyar katonaság, a magyar csendőrség! Tehát a baj ott kezdődött, hogy a magát jobboldalinak nevező maffia ezt a korszakot sírja vissza, ezt akarja visszahozni a Parlament előtti tér 1944-es állapotának visszaállításával, a horthy és turul szobrok felállításával és a szélsőjobb (jobbik és a többi fasiszta banda) hallgatólagos támogatásával! Vagyis a DÁNIEL PÉTER CSELEKEDETE, csak ennek az iszonyatnak a következménye! Talán a szélsőséges kormány és még szélsőségesebb hívei követtek el óriási bűnt, amikor a felsorolt, horthy korszakbéli dolgokat aktívan, vagy éppen passzívan támogatták! Ezért DÁNIEL PÉTER nem büntetést érdemelne, hanem kitüntetést, hogy tettével felhívta a magyar nép értelmesebb részének a figyelmét arra, ami egyszer már annyi szenvedést hozott az országunk népének!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.