Az MSZP szerint ma Magyarországon "maffiakormányzás van és rablógazdálkodás zajlik", a kormány a gazdaság utolsó tartalékait is "le akarja rabolni" - közölte Józsa István frakcióvezető-helyettes csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@Manno István: Manócska, Bosszants már megint úgy a falhoz vágott, hogy ott ragadtál.
Nem fáj a buksid?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Nyitott szemmel kell járni ehhez, hogy látható legyen... Ja, hogy vannak akik jobban érzik magukat a sötétben???
szaboria1
@entero: Kik kiabálták mi másként fogunk mindent csinálni csökkentjük az adókat. Helyette mi lett 30-nál is több adót találtak ki a pénzt meg űtre-főre más hülyeségekre szórják nem lesz költekezés nem engedi a bútorok cseréjét hát pont az ellenkezője történt.Nézd meg A Németné nemzetes asszony kimutatását mennyi pénzt költöttek el.
kopeba
A maffiakormányzást az MSZP vezette be most meg irigykednek.
Darthon1
Engem még úgy tanítottak, hogy a másik bűne nem ad feloldozást a sajátomra. Ezért nem értem itt egyesek szocizását. Az, hogy ők is ezt csinálták, nem mentség. Sőt a retkes tetves Fidesz még bűnösebb ettől, hiszen pont ezért kapta a 2/3-ot. Pont azzal él vissza, amit a szocik nem kaptak meg a néptől, a bizalommal. És ezért is fáj ez jobban. A fiatal MSZMP, a Fizess Magyar Polgári Párt emberei jobban lopnak, mint elődeik. És az elmúlt nyolc évhez képest elnyomják a másik oldalak megnyilvánulását, diktatúrát építenek. Ezt nem tudják ráfogni például a szocialistákra, bizonyítja a 2/3-uk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.