Bár a jövő évi infláció a korábbi 5,2 százaléknál jóval alacsonyabb lehet, a kormány nem kíván módosítani a nyugdíjemelés mértékén, így ők lehetnek a 2013-as év nagy nyertesei. A 2013-as költségvetés készítésekor a kormány 5,2 százalékos jövő évi inflációval tervezett. Hasonló mértékű fogyasztói árindexet prognosztizált korábban a Magyar Nemzeti Bank is, ám a legújabb inflációs jelentésből kiderül, hogy a lakossági szabályozott energiaárak 10 százalékos csökkentése miatt jelentős mértékben visszafogta a várakozásait, így már "csak" 3,5 százalékos lehet a jövő évi infláció. A Nemzetgazdasági Minisztérium online fogadóóráján az mfor.hu kérdésére Banai Péter Benő helyettes államtitkár elárulta, hogy a kormány a jegybankkal ellentétben nem tervezi az infláció mértékének felülvizsgálatát.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Azt is hozzá kellett volna tenni a "holokauszt túlélő" nyugdíjasok lesznek a 3013 év nagy nyertesei ! Él még valaki abból a korcsoportból ? / MERT MINIMUM 66 ÉV TELT EL /
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@bobok: És vajon neked mennyire jött ki az annyi, hogy nem sír a szád. Tudod aki mát 10 éve vagy több éve nyugdíjasok azoknak a bevezetett adó miatt nagyon szarul számolták el mert 1988 nagyon kevés volt a kereset és arra csak igen kevés szorzót tettek rá. Nem viccből találtak ki 1998-ban valamit tenni kell mert nagyon a béka segge alatt volt akkor a nyugdíj.
vigyorgó
@dr. prédikátor: azt is megtudnád mondani,hogy mennyit kapnak hollókosztként? Nagy volnál amennyiben megtennéd. Én egy fityinget nem adnék nekik.
bobok
@szaboria1: Nekem 100 000 alatt van, nem lehet dőzsölni, de figyelni kell az akciós újságokat, időmből kitelik, hogy utána járjak és kell a napi séta amúgy is.
szaboria1
@bobok: Te még biztos egészséges vagy sajnos mi hárman szívbetegek vagyunk. Nálunk nincsenek multik mert egy kisváros vagyunk. Ezért én egy hónapban egyszer csinálok nagy bevásárlást a szomszéd városban.
lajospapa
@Feraj49: @vigyorgó: Ha kicsit kipróbáltad volna Auswitzot, tudnád miért kapnak. Ha kicsit szétnéznél, találnál más olyant aki kevésbé érdemli meg a sokkal többet. Esetleg nézz magadba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.