A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője szerint pártja a részarányának megfelelően, sőt a fölött tudta érvényesíteni elképzeléseit a kormányzati munka során. Harrach Péter, az MTI-nek adott évértékelő interjúban arról is beszélt, jelentős eredménynek tartja, hogy az ország finanszírozása külső segítség nélkül megvalósítható. Szerinte az oktatási tiltakozások során már nem a diákok helyzetéről van szó, hanem ellenzéki erők politikai akciójáról.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
"a felsőoktatásban a probléma az volt, hogy "elburjánzottak" a szakok, nem voltak képesek az intézmények használható diplomát adni, és a diákok jelentős része, meghosszabbodott a tanulmányi idő. A felsőoktatás célja sérült ezáltal, így éppen ideje volt a változtatásnak, a minőség javításának - rögzítette."

Nem csak a diákok hanem az oktatók is " "kellemes időtöltésnek tekintette" az egyetemi-főiskolai létet""

Mi meg eltartjuk a sok büfé diplomát adó intézményt, + az ott lébecoló diákokat és oktatókat.
Mi az nekünk ? Legfeljebb majd 80 évesen megyünk nyugdíjba,legfeljebb megduplázzuk a befizetendő adót hogy meglegyen a fedezete.
coyote3
Az a baj Harrach, hogy ti burjánzottatok el, mint a rák...
nemkati
Harrach elmerenghetne azon is, hogy ha lennének beruháázások, lenne fejlesztés, lennének újabb munkahelyek, akár egymillió is, akkor nem lenne ilyen problémája, hogy "elburjánzottak a szakok", meg nem használhatók a diplomák. Sőt, akkor nem kéne erőszakkal, szerződéssel itthon tartani a diplomásokat, mert boldogan maradnának itthon. Ezt a lehetőséget a kormány nagyon elbaltázta, mintha direkt ez ellen kormányzott volna. De ha nem direkt, akkor hihetetlenül pancserek. Talán a saját diplomájukat dobhatnák a kukába. Már amelyiküknek van sajátja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.