Magyarországon nem egyszerű fegyverhez jutni. Sportlövő, ha egyesület igazolt versenyzője, illetve aki vadásztársaság tagja, még jó eséllyel kaphat engedélyt. Ám ha valaki pusztán önmagát szeretné védeni, szinte kár is próbálkoznia - írja a szombati Népszabadság.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@bosszants: Na és mennyiért adod őket? :-))
bosszants
@entero: Nem én adom őket, de ha elég megbízhatónak lát a vajda és az odáig vezető úton a kísérők hada (sokan lesznek!) akkor megtudhatod az árakat. Hat számjegyért már komoly dolgokat árulnak.
Sokáig gondolkoztam mint öntudatos és jogkövető állampolgár szóljak-e a rendőrségnek.
Én bizony attól való félelmemben, hogy a rendőrök pont úgy benne vannak mint roma, szerb, horvát és egyéb nációjú barátaink, nem szóltam és azt is le fogom tagadni, hogy a Cserepes sor hollétét tudom.
Nem bízom a mi rendőreinkben,, mert ezek a kék ruhás bűnözők ma Sintér Söndör érdekeit védelmezik, lásd a mai pesti nyílt utcán elkövetett gyilkosságot!
Ide jutottunk az eltelt 23 év alatt!
Áldott karácsonyt kivánok neked és családodnak!
entero
@bosszants: Na igen, nem tudhatod kiben bízz és kiben nem. Áldott és békés karácsonyt kívánok neked és a családodnak.
marlin
@entero: Ugy van, ahogy @bosszants: írta: a "mai" Magyarországon (és nem csak a Cserfepes soron) mindent meg lehet "szerezni" a a vállról indítható rakétától a "skorpión" át a semtexig!! Akik a "fegyverbörzékre" járnak, már ismerik egymást!
entero
@marlin: Szerencsére nem kerültem kapcsolatba még velük soha. Mondjuk nem is szándékozom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.