Ma Magyarország valójában erős ország, jobban állja a válság viharait, mint sok szerencsésebb múltú és erősebb gazdasági hátterű ország - nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzetnek. A lap hétfői számában megjelent interjúban a kormányfő elmondta: kiszámíthatóbb és szilárdabb az ország mindennapi élete és politikai vezetése, a legtöbb megörökölt hibát sikerült kijavítani. Orbán Viktor szerint 2013 és 2014 olyan év lesz, amikor az emberek azt mondhatják a saját életük tapasztalatai alapján is, hogy "igen, megérte Magyarország mélyreható átalakítása". Európa történelmi változáson, egy valódi gazdasági rendszerváltozáson megy át, és erre Magyarországnak is válaszolnia kell, olyan mértékig és mélységig kell megújítania önmagát, amely csak kétharmaddal lehetséges - fogalmazott a miniszterelnök, hozzátéve, hogy ezt gyorsan, jól kihasználva javítani lehet Magyarország erején, kilátásain és az elérhető életminőségen.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hajduferenc52
Egész europa rajtunk rőhőg , és még lehet ezt még cifrázni??? az angoloktól a franciákig mind csodálkozva néznek minket...de ez a csodálkozás nem az elismerés csodálkozása hanem a bolondnak nézés csodálkozása, hajrá magyar ország hajrá magyarok !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Nem látok semmilyen ösvényt. Látok helyette megvadult elefántcsorda által sárba taposott országot. (Bocsánatot kérek az elefántoktól!) Ezen az ösvényen pedig valójában nincs is forgalom. Legfeljebb a narancsködös álomvilágban.
Dr.luigilongo60
@A Tündik bündije: Lehet , hogy arra gondolt, a párt rövidítése a következőt jelenti:
Kommunista Demokraták Marxista Pártja.
hajduferenc52
@kkalman: @kkalman: Mennyirre igazad van ,... a Fidesz egy álpm világban élnek,mint annak idején a komunnisták de őket én becsültem mert ő idejükben a főnőkőknek nem volt őt hatszoros fizetése és ez által nem volt munkanélkül egy ember sem ( erről majd kifejtem a véleményemet később )
sport50
miért nem érzem én is ,hogy ennyire jól megy???bár entero szerint amit szeret hangoztatni,[hogy aki eddig nem szedte meg magát az...]biztos bennem van a hiba!!
lópicigáspár
Az ilyen remek irományoknak köszönhetjük, hogy még Karácsonykor is tud romlani ész nélkül a nemzeti valutánk és nem csak az EUR-hoz képest, hanem mindegyikhez! Igazán észrevehetnék, hogy ez az ösvény egyenesen a szakadékba vezet és rengetegen estek már bele! Persze a vezérek "jó csatavezér" módjára hátulról zavarják a népet! :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.