A Rágalmazás Elleni Liga (ADL) elnevezésű amerikai zsidó szervezet nyilatkozatban üdvözölte, hogy a magyar parlament olyan törvénymódosító indítványról tárgyal, amelynek értelmében új jogkörök életbe léptetésével büntetéssel sújthatnák azokat a képviselőket, akik kirívóan sértő, illetve gyűlöletet keltő kifejezéseket használnak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Hálából vikiék januártól meg is emelik 50 százalékkal a holokauszt-túlélők számát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Sajnálom, hogy annakidején, amikor 0rbán elmondta ezt a mondatot (Mi, magyarok megvédjük zsidó honfitársainkat), nem keltem ki magamból, pedig nagyon fel voltam háborodva. Nem tudom, miért most került elő ez a cikk, de azt hiszem, nem lehet eleget rámutatni, miféle ember is ez az 0rbán. Gondolom, aki zsidó, az egyből fölkapta a fejét erre a mondatra, de még nekem is felsértette a fülemet. Pontosan mutatja, milyen alattomos gondolatai vannak és azokat milyen alattomosan fogalmazza meg. Aki meg nem értették meg, mit is jelent ez a mondat, azokat csak mélyen sajnálni tudom.
Pilóta
@A Tündik bündije: 16:08
Nem a számukat emeli, hanem a nyugdíjukat!:-)

"A Kormányszóvivői Iroda tájékoztatott arról is, hogy a vonatkozó törvény alapján a több mint nyolcezer magyarországi túlélő rendszeres nyugdíjkiegészítésben részesül, amelynek összegét a kabinet szerdai döntése értelmében 2013. január 1-jétől 50, majd 2014-ben további 50 százalékkal kíván megemelni."
atv.hu/cikk/20121220_jelentosen_noni_fog_a_holokauszt_tulelok_nyugdija_januartol
kukac50
Persze,hogy tetszik amikor a Hit gyülekezet vezetőjével Orbán Viktor paktumot kötött.
Minek is van Izraeli zászló minden gyülekezetbe összejöveteleken?
A Tündik bündije
@Pilóta: Azért ennyire hülyének ne nézz már, köszi.
dubitus
@nemkati: (ma, 17:55)
Ha arra gondolsz, hogy ez a kijelentése Orbánnak burkolt antiszemitizmus, osztom nézeted!
Ahhoz, hogy Orbán, vagy a hatalom megvédje "zsidó honfitársainkat", tudni kell ki az akit megvédeni kell! Ehhez viszont regisztrálni kell, ki a zsidó...
Persze, el kell dönteni, hogy ki kicsoda.
Nehéz dió!
Engem a római katolikus vallás rituáléja szerint megkereszteltek, de nem vagyok katolikus, sőt semmilyen más vallásnak gyakorlója sem. Hova lennék én sorolva??
kkalman
A Rágalmazás Elleni Liga vezetői ide is költözhetnek, azután meglátjuk mennyire tetszik nekik az, amit a parlamentben tapasztalnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.