Megjelent a közalkalmazottak kényszernyugdíjazásáról szóló kormányhatározat. Adott esetekben Orbánék dönthetnek egyes emberek sorsáról. Megjelent a Magyar Közlönyben a közalkalmazottak kényszernyugdíjazásáról szóló kormányhatározat, mely a mai naptól hatályos. E szöveg szerint nincs kivétel egyetlen ágazatnak, így az egészségügynek sem - írja a nol.hu. Szombaton megjelent a Magyar Közlönyben és ma már éltbe is lépett az a kormányhatározat, amely a közalkalmazottak kényszernyugdíjazásának pontosabb részleteit tartalmazza. A szabály általánosságban nem mentesít olyan válságágazatokat sem, mint az egészségügy. Egyelőre nem szól a kabinetnek arról a már ismertté vált tervéről sem, hogy a közszférában a nyugdíjon túl dolgozók ne kaphassanak egyszerre bért és nyugdíjat - adta hirül a Medicalonline.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

turul72
2011,01,11- i adat szerint 3844 orvos dolgozott 65 év felett. Ez százalékosan 13,5.
Ez eltelt két év alatt igen sok orvos hagyta el Magyarrszágot, és ezek nem a nyugdíjas korú szakemberek közül kerültek ki. Tehát a százalékos arány csak romlott.
És egy másik érdekesség. Mivel a képviselők betölthetnek több pozíciót, az ő továbbfoglalkoztatásukat mi fogja alátámasztani? A képviselői mandátum, vagy a praktizálás? És melyik a nyomósabb érv?

Amúgy ez is olyan, mint a plázastop. Mindenkire vonatkozik, kivéve azokra, akikkel a kormány külön szerződéseket köt. Azaz a nem kormánypárti alanyokra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@QQCSI: 18:16
Ha nem tudják, majd rájönnek!:-)
QQCSI
@Pilóta: Nekik mindegy, olyan anyagi háttérrel rendelkeznek, hogy sem a gyermekeiknek, sem az unokáiknak nem lesznek pénzügyi gondjaik. A jelenben is meg tudják fizetni a tandíjat a gyerekeiknek, a nyugdíjas éveiket is biztosították. Az orvosi ellátás meg a mi adónkból ingyenes nekik és nem is a kerületi SZTK-ban! Mit érdekli őket, hogy a jelenlegi aktív dolgozókat nyugdíjasként ki fogja majd eltartani!
musicnummer1
@QQCSI: Ez az eszetlen, agyatlan politika nem veszi észre,,,,Orvos az orvos...a munk´ja meg mindenhol ELENGEDHETETLEN...és becsüljül meg Öket !!!
kkalman
Ismét egy agyament, kapkodva megalkotott törvény. Ha fityiszéknél otthon vannak, véletlenül, akkor nekünk a zárt osztályon van a helyünk. Gyaníthatóan, ott, ezekhez képest normális emberekkel találkoznánk.
sóher
A te vén buziaidra is vonatkozik?Harrach Péter stb fideszes seggnyalóidra!
Rézangyal
Nagy marhaság ez, kedves Barátaim! Nem kell ahhoz agysebésznek lenni, hogy tudjuk előre, mi lesz ennek a következménye. Ugyanis, a nyugdíjazott kollégák helyére nem lehet új dolgozót felvenni, így megint csak az ellátás körülményei fognak romlani és a még dolgozók terhei növekedni. BUÉK! A kormány meg essen a saját csapdájába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.