Az LMP véleménye szerint az Alkotmánybíróság (Ab) pénteki döntésével "kikukázta" az alaptörvény egyes átmeneti rendelkezéseit. A párt tárgyalásokat szeretne egy megegyezéses alkotmányról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
"hogy az országnak egy megegyezéses alkotmánya legyen "
...az meg milyen ?...ma megegyezünk ebben holnap meg abban ?
keresztapa
@Csizmás Kond: Az alkotmányban meg az LMP - nincs benne! Mert az alkotmány Magyar!
kkalman
A névtelen senkik is megszólaltak? Eddig hol bujkáltak, hogy hangjukat sem lehetett hallani?
csapnivalo
Na de már könyörgöm?! Nem eleve megegyezésen alapuló alkotmánynak kellene lennie?
darwin
@csapnivalo: Furákat kérdezel!Honnan jöttél?Hibernáltak az elmúlt 10 évben? :)
keresztapa
@csapnivalo: A megegyezésen alapuló alkotmány csak pártok nélkül lehetséges, mivel a pártok, megegyezéses alapon, osszák egymást közt, az érdekeket amely az uralkodást, uralkodásban való részvételüket biztosítja. Az ország az csak másodlagos az értékrendjükben. Ha a pártok, mind megtalálták pártjuk érdekét akkor a következő választáskor az érdekek kiéleződnek, és kezdődik a felosztás elölről, amit úgy hívunk,hogy váltó pártok, pártérdekből: A pártok országérdekből, soha eddig nem tudtak összefogni, azért mert az ország nekik nem jelenti a hazát, csak uralkodási területet. Nézzétek lássátok az ország pártjai a saját országukat köpik szembe, idegen zsoldba szegődve, azokat szolgálják. Azért mert a Haza náluk piaci kérdéssé vált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.