Teljeskörűen tájékozott patikussal, a megnyirbált egészségbiztosítói hatáskör és egyetemi autonómia mellett jelentősen kiszélesített állami kötelezettségvállalási és feladatmeghatározási jogkörrel indul...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Még vonnak el pénzt Tőlük. A béremelést is csak ígérték de nem valósul meg.
Rézangyal
Hölgyeim és Uraim!

Kérem önöket, hogy a Kórház látogatás idejére cipőjükre sziveskedjenek nylon papucsot húzni. A tárlat vezetés közben részletesen tájékoztatni fogom Önöket, hogy néhány évvel ezelőtt hol zajlott a magyar betegek egy részének ellátása. Még.
Az ellátó helyiségekben az eredeti, ócska berendezések és bútorok láthatóak. A vizsgálatokhoz használt műszerek, rtg-gépek, CT-k, analizátorok, és egyéb használati eszközök, mind eredeti, hamisítatlan Nyugat-Európai second-hand egészségügyi hulladék lerakatokból valók, melyeket valami kegyelmi állapot folytán maximum két éves használat után az eredeti felhasználók ide deportáltak, mert a nyugati betegek ellátására már nem voltak alkalmasak, de a magyaroknak az még tíz évig jó lesz.
Megtekinthetők továbbá a lepukkant, hangulatot nélkülöző, 8-10 ágyas, eredeti Balkáni hangulatot árasztó kórtermek, a korántsem díszletként használt rongyos ágyneműekkel. Ezek szintén second-hand butikokból valók. Felejthetetlen látványt nyújtanak és életérzést adnak a szanitereket részben, vagy teljesen nélkülöző mosdók illetve mellékhelyiségek. Végül de nem utolsó sorban külön látványosság az üzemi konyha, ahol a betegekre napi cirka 600 ft/fő pénzeszközből főztek, illetve nem főztek, ugyanitt megtekinthetőek a 30-40 éves valódi Lehel hűtők, melyek darabonként 150 literesek és mint ilyenek, a teljes kórházi állomány egynapi hideg élelem adagja elfért bennük. Már, amikor éppen működtek.
Esetleg, ha mindeme szépség és bőség nem nyűgözte volna le Önöket, kérem fáradjanak vissza 2-3 év múlva, hátha tudok még egyéb érdekességeket is mutatni Önöket, úgymint éhen halt betegek és ápolás közben elhunyt dolgozók maradványai, pölö. Figyelmüket köszönöm. Távozáskor kérem a nylon papucsot letenni, mert világítás ugyan nincs, meg fűtés se, de a takarékoskodásra nagyon figyelünk!
varirmag
@Rézangyal: Nálatok vannak még üditős palackokat tartó páncél szekrénykék ?
Tudod, olyan szdszágikás ?
Rézangyal
@varirmag: Az nem volt, mert nem volt rá pénz. Ja és egész normális a Kórházvezetés. Akkor is, meg most is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.