Semmilyen formában nincs lehetőség béren felüli és béren kívüli juttatások kifizetésére az egészségügyben - közölte az egészségügyi államtitkárság az MTI megkeresésére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Úgy gondolom az összeesküvés elméletem lehet találó: ha tönkre teszik az egészségügyet, hamarabb elhullik a férgesse, mert ezek csak métely a kormány számára, amolyan rákos daganat de a rák az alattomos és a kormány számára 2014-ben fog gyilkolni az alattomos kór!
bosszants
A facen egyszerűen NÁCI-nak nevezik a kormányunkat, szerintem joggal!
Rézangyal
Nagyon kiváló. Eddig sem arról voltunk híresek, hogy bőrönddal jártunk a fizetésért. Most Karácsonyra 10 000 azaz tízezer kemény magyar forintokat érő kuponfüzetet vihettünk a boltba.
Semmiféle cafetériát nem kapunk, és a nyári emelés is folyamatosan inflálódik. Januártól a délutáni, éjszakai pótlékok is jelentősen meg lesznek nyirbálva. Tessék mondani miért csodálkoznak, hogy mindenki elmenekül aki teheti?
Eddig nem akartam elhinni, hogy direkt ezt akarják, de most már nyugodtan kijelenthetem, a magyar emberek pusztulásra vannak ítélve! Aki tud menjen el az országból, aki nem tud vagy nem akar, készüljön a legrosszabbra!
kukac50
Pszichiátriai lakóotthonokban az ápolók közalkalmazottnak vannak minősítve ,amikor a kórházi ápolóknak emeltek akkor nem tartoztak azok közé akiknek járt az emelés.Amikor a közalkalmazottaknak emeltek akkor oda sem tartoztak,akkor azoknak mikor emelnek?
Cateféria meg soha nem járt,vagyis 10 év alatt egyszer karácsony előtt egy havi.
A többit a vezetők elvásárolták megyei hozzájárulással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.