Meghátrált a Fidesz, nem lesz kötelező választási regisztráció. Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője azt követően jelentette ezt be, hogy az Alkotmánybíróság alaptörvény-ellenesnek ítélte a választási eljárásról szóló törvény több rendelkezését, így a minden választóra kiterjedő regisztrációs kötelezettséget. Így a magyarországi lakóhellyel rendelkezőknek nem lesz kötelező előzetesen bejelentkezni a választások előtt, ha voksolni akarnak, de a határon túl élő magyaroknak és a kettős állampolgároknak kell majd regisztrálniuk. Rogán Antal egy újságírói kérdésre azt mondta, bár bevihetnék az alaptörvénybe a választási regisztrációt, tiszteletben tartják az Ab döntését, mert az erő nem minden.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

profon
Az nem lehet ,hogy egyszerűen az alkotmány bíróságban van néhány ember aki komolyan veszi a hivatását ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
scandináv
"bár bevihetnék az alaptörvénybe a választási regisztrációt, tiszteletben tartják az Ab döntését, mert az erő nem minden"...az erő is egyszer elfogy.
Kutyafüle
@Hellcat: Az uram is ezt mondta, márpedig ha ő mond valamit, annak úgy kell lennie.:))
kerék
@coni: Nem hiszem, hogy Bajnai miatt.
Az AB simán leszavazta, orbánék meg, hogy méltóságteljesebbnek nézzenek ki, azt mondják, hogy ők döntöttek így. Ha jól nézem, ez az első alkalom a fidesz uralkodása óta, hogy valami nem úgy van ahogy ők akarják...
Hellcat
@Kutyafüle: Nekem az édesapám szokott ilyen nagy jövendölésekkel előrukkolni :)
Kutyafüle
@Hellcat: Hát akkor, nincs más hátra, mint előre! :)) megmondta:)
kukac50
Ha lenne abba a Fidesz bukna bele először.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.