Ami jó az jó; egy meg egy az kettő; sok magyar analfabéta tönkre teszi a választást - ez csak néhány azok közül az érvek közül, amelyekkel a Fidesz az elmúlt egy évben próbálta megindokolni, hogy mi szükség van a választási regisztrációra. Az Alkotmánybíróság pénteken eltörölte a szabályt, a Fidesz bejelentette, hogy 2014-ig nem is hozzák vissza, mert bár erejük lenne hozzá, okosabbak ennél. Hogyan érvelt a Fidesz az egyik legvitatottabb döntése mellett?

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Bunkó magyarok??? Mi a baj Viki? Csak nem félsz, attól a számlától amit a választáskor fognak benyújtani neked? A bunkó magyarok miatt máris védekező állásba helyezkedtél? Felesleges a választáskor olyan kokit meg sallert kapsz, hogy az, az egész fidesz bagázst betakarja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
Kósa:"' Bunkó magyarok miatt kell"! Előre szeretnék elnézést kérni, a stílus miatt, mert nem szoktam ily módon írni.
Hát ide figyelj! - Te szemét, mocskos, bunkó Kósa, és azok a fideszesek akik egyet értenek veled.
Ki kérem magamnak és nem tűröm el, hogy egy ilyen szarrágó, ismeretlenül megalázzon, véleményt mondjon rólam, főleg úgy, hogy nem is fedi a valóságot. Vedd tudomásul, 2014. - ben mindenképpen, - de ha lehet előbb - el lesztek zavarva. Addig is azon munkálkodom, hogy Te, és a hozzád hasonló politikai gengszterek eltűnjenek a politika színpadáról, és/vagy rács mögé kerüljenek.
Higgyétek el, eddig kritikusan, tárgyilagosan, de mindig, kulturáltan fejeztem ki magamat, és adtam hangot a véleményemnek. Nem érdemlitek meg.
Veletek szemben, ugyan olyan tapló, arrogáns, és gátlástalan módon kell viselkedni ahogy Ti kezelitek az Ország lakósságát. Ezt akartátok, hát megkapjátok.
Kósa úr - "egymillió embernek nincs meg a 8 általánosa, még többen pedig funkcionális analfabéták" - jusson eszébe a saját szövege, ha majd ezek az zemberek takarítják el magukat
QQCSI
@QQríkú: tegnap, 21:04
Nem nagyon hiszem, hogy Barack Obama milliókkal támogatná a párizsi, amszterdami,
hannoveri egyetemek létesítését, vagy fejpénzt fizetne az angol nyelven tanuló iskolásoknak, óvodásoknak, nyugdíjat fizetne nem az USA-ban ledolgozott évek után...
QQríkú
@QQCSI: Az igaz, de ő nem Orbán akit a hatalom elaljasított.
De ez ugye közismert:
"Ha kiváncsi vagy egy ember jellemére, adj neki hatalmat!"
laslow
@Dr.luigilongo60: A politikusok,mint "ÚRIEMBER" módon viselkednének?RÖHEJ!!!
miazavalami
@laslow: Most meg mi bajod van? Bajnai igenis úgy viselkedik!
J.M. Kovacs
@Gyuri Géderről: Na kérem ez igazán egy kulturált irás-válasz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.