A Magyar Hírlap tulajdonosa és főszerkesztője szerint Bayer Zsoltnak a lap szombati számában megjelent, a szigethalmi késeléshez kapcsolódó - azóta nem csak ellenzéki, hanem kormánypárti politikusok által is bírált írása - nem a lap véleményét tükrözi.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Szerintem meg nincs elnézés, mert ezt látni kellett felelős személyeknek, mielőtt kinyomtatták...
varirmag
Ne kérjenek ! Az első szótól az utolsóig igaz amit írt ! Legfeljebb a stílusán változtathatna.
Kérjenek elnézést azok akik eddig elhazudták az igazságot és ma sem tesznek semmit.
talánegyszer
A gyilkolás az nem igazság!A társadalmi életből legyenek kirekesztve ezt írja ma már B.szerintem csak a karierje miatt eddigi 20 éves tevékenységét nem tudja soha sem levetkezni.
keresztapa
Csoda történt a Magyar Hírlap Nem elnézést kért, Bayer Zsolttól hanem bocsánatot kér a magyar néptől, hogy ezidáig a pártok hazugságainak, a cigányok,zsidók ájvékolását közvetítette olvasói felé, amit ezek után nem fog folytatni. Rádöbbenve Bayer Zsolt igazság tartalmú nyilatkozatára, hogy nem a bűnt kell pártolni, hanem azt aki a bűn ellen lép fel.
barew7
"A gyilkosok számára nincs bocsánat. A védelmezőiknek még kevésbé. A Magyar Hírlap nemcsak visszautasítja a posztkommunisták legújabb boszorkányüldözését, de felhívja olvasóit, támogatóit, hogy álljanak ki főmunkatársunkért, lapunkért és a munkáját végző nemzeti kormányért. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.