Az ócsai lakóparkba pályázók várhatóan nem a tartósan szociális krízishelyzetben lévők köréből kerülnek majd ki, hiszen a hitel felvételekor olyan munkájuk volt, amelynek révén hitelképesnek nyilváníttattak, ingatlanuk megfelelő zálogtárgynak bizonyult - írta a Népszabadság a pályázók rangsorolását végző Magyar Máltai Szeretetszolgálatot idézve.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"profilozták"??? Mi ez ??Talán a Gyilkos elmék folytatása Ócsán??
coni
Nem meglepő, hogy a döntésben, hogy kiszakítsák ezeket az embereket a megszokott környezetükből, elérhető tömegközlekedéstől, bevásárlási és munkalehetőségtől kizárólag a feltehetőleg rokon (kuruc oligarcha) kivitelezővel konzultáltak. Kinyomják ezeket az emberek a prérire, ráadásul összezárnak olyan embereket akik labilis egzisztenciájuk miatt nem hogy a másikon de magukon se tudnak segíteni.
Mobil123
"profilozták"??? Mi ez ??Talán a Gyilkos elmék folytatása Ócsán??
Mobil123
"Olyanokat keresünk, akik eléggé motiváltak és rendelkeznek az új lehetőség megragadásához szükséges képességekkel"- most komolyan mi a f@szról beszél?? Milyen lehettőségről, motivációról és képességről???
Rézangyal
Ez az egész több szempontból is erősen vérzik. Nem sorolom. Fárasztó.
miazavalami
@Rézangyal: Nem vérzik! Meghótt mielőtt megszületett volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok