Nem ért egyet a hazai nagy olajcégeket képviselő Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) azzal a törvénymódosítással, miszerint július 1-től speciális jelölőanyagot kellene keverni a hazai üzemanyagokba – tudta meg a Népszabadság Wilde György főtitkártól. A parlament által tavaly év végén elfogadott szabályokat a gazdasági bizottság részéről a fideszes Rogán Antal elnök nyújtotta be a biztonsági földgáztárolási törvény módosító csomagjához.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Valamelyik Fideszes rokonának volt épp egy benzinfestékkel foglalkozó cége, mi legyen vele, hát módosítsuk a törvényt és "foglalkoztassuk"! Így születnek ezek az ötletek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
@leszúrt rittberger: Baj, hogy viccnek mondjuk csak sajnos néha az élet hozza a legrosszabb verziót.
lópicigáspár
@leszúrt rittberger: Megelőztél! Pont ez jutott az eszembe nekem is. Egyébként apucika finánc volt, netán a régi cimbiknek kell munkát biztosítani?
musicnummer1
@Nakimaga: Ismerjük ezeket a " benyujtásokat",,,,,,
Dr plágium
Pintér az olajat szőkítette, tóni meg ...
kukac50
Pintér hozza a festékanyagot.Úgy mint a kilencvenes évek elején a petróleumot és a fekete olajat ami a petróba keverve gázolajként került Szerbiába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.