15-20 milliárd forintot veszített a dohányipar a vendéglátóhelyi dohányzás egy évvel ezelőtti betiltása óta - írja a csütörtöki Népszabadság....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
nem jarunk olyan helyre fontosabbra kell a pénz. otthon meg még lehet cigizni... még lehet mondjuk a nép vezére gondolhatja a panel proli is kozosség és ezért betilthatja a szobában a dohányzást, engedi az ablaktol 5m-re ezt minnél magasabb annál kötelezőbb. :O
sonderkommando
Nagyon helyes! Talán előbb-utóbb eljutunk odáig, hogy az alkohol és cigaretta használatát, forgalmazását teljesen betiltsák.
Persze ehhez a politikai akarat kevés, szükséges lenne a megfelelő ellenőrzés is.
adsl70
mondjuk a légzés és a puki adó bevezetése, mivel a metán ami alul távozik roncsolja az ozont. viszont felfogva és mint a régi tejcsarnokban leadva már sok kicsi sokra megy alapon akár füteni is lehetne vele... persze zárjegyes adényben felfogva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.