A tavalyi 7,8 milliárd forint után idén 15,9 milliárd forint kiadás szerepel a labdarúgással összefüggésben a költségvetésben. Idén 1,71 milliárd forintot szán a kormány az MLSZ utánpótlás-neveléssel összefüggő feladatainak támogatására, emellett jelentős összeg jut még a debreceni stadion rekonstrukciójára is. A teljes 12,5 milliárd forintos projektköltségből idén összesen 9,187 milliárd forint van elkülönítve a költségvetésből. Mindez Balog Zoltán, emberi erőforrások miniszterének a parlament honlapján megjelent írásbeli válaszából derül ki. Oláh József országgyűlési képviselő érdeklődött az összegről, amivel az Orbán-kormány az idei évben támogatja a labdarúgást, illetve amit rá és stadionokra költött fejlesztésekre fordít. Balog Zoltán az fentebb már említett két összeg mellett megemlítette a Stadionbiztonsági Projektet is, melynek keretében az MLSZ versenyrendszerében szervezett mérkőzéseknek helyt adó sportlétesítmények műszaki, infrastrukturális és biztonságtechnikai...

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hajduferenc52
Hát igen ...22 őrült barom kerget egy labdát ...a cél egy 7 méteres kapuba való beletalálás amit úgy hívnak hogy gól ...most ezért kell minden magyarnak fizetnie?? téboly ami magyar országon megy ...ha a kormányfő történetesen kenguru tenyésztő lenne akkor teli lenne a magyar ország kenguruval??? még az a szerencse hogy nem strici...!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
@sóher: jut eszembe románia!az 1,3milliárd amit a szász vezette kitalált valami kapja,mert szász megérdemli,hiszen kövér lászló a gyerekei keresztapja,és viszont!!!minő véletlen!!!és mi fizetjük ezt a "kis"jutalmat!!!
sóher
@sport50: Igaz Romániában bukott Magyarországon Orbán jutalmazza :haver,barát,rokon féreg Orbán!
noboza
@viitriol2: látom jól érzed magad,megkaptad a csontot a gazditól.
Patrióta1
@viitriol2: te melyik állatkertből szabadultál?
böbemama1
@nahát: Ilyen játékra egy fillért sem ,és igazad van fizettetnék velük.
böbemama1
@Zsuga: Akár hogyan szidjuk a Kádár rendszert akkor sportolhattak a legszegényebbek/MHK/ Unokáim csak úgy sportolhatnak hogy komoly összegeket fizetnek szüleik,míg a nem teljesítő focistáknak ki nyalják a f...et

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.