Több mint tízezer forintot hagy minden családnál a kormány a rezsicsökkentéssel, de az elmúlt három évben csurrant-cseppent már a devizahiteleseknek, az orvosoknak és a munkanélküliség szélén táncolóknak is. A kormány a sokszor hatalmas terhet jelentő intézkedések nagy részébe egyszerűen belekényszerült, ráadásul az sem egyértelmű, mennyire voltak sikeresek az akciói. Egyértelmű célpontja nincs az osztogatásnak, de a legtöbb szavazót adó nyugdíjasokat hímes tojásként óvják.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Ennek a nagy trükközésnek, majd jó nagy szívás lesz a vége...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sóher
Törpe nem esszük meg a hazugságodat menj a pokolba a bandáddal!
mátmar
Érezzük az ajándékokat. Hála nekik rosszabbul élünk mint eddig bármikor. Remélem elhúznak 2014- ben.
zsizell
Én nem éreztem az ajándékokból semmit,lehet azért mert aktív dolgozó vagyok kemény 60ezerért dolgozom,ez túlszárnyalja a 47000-t.Úgyhogy elméletileg van egy csomómegtakarításom,de hol?Most ezt keresem,svájci bankszámlán?Akkor nekem is félnem kell az adózástól?Még a víz is levert...
bakegya
@zsizell: ugyan már ,a 10%-ot leadják,azt már hogyan ellenőrzi le hol máshol mennyi van?
Ez megint egy koldulás és saját zsebtöltögetésre elég,de ha a gyereked munkanélküli akkor annak nincs átmeneti segítség sem,a fogyasztói kosárban már kenyér is alig az nem számít.
Mutti
Az egész rendszer egy nagy társadalmi igazságtalanság,és a fő baj,hogy még tudatos is.Egyetlen szavukat sem hiszem.Azt hiszik kegyet gyakorolnak azzal,hogy most már békén hagynak bennünket,mikor már eléggé elszegényítették az egyszerű dolgozó embert.!!! Kellene a szavazat? túllőttek a célon.Elszakadt a cérna!!!
kukac50
Köszönik az ajándékot a Rokkantak.
legyen részük a politikusoknak is benne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.