Sok idős asszony vásárol ételt egy hajléktalantól, aki a közeli boltból szerzi be a lejárt szavatosságú élelmiszereket. De van olyan, aki üvegezésből, vagy kéregetésből gyűjt pénzt. Előbbi napi ötszáznak örül, utóbbi szerencsés pillanata az volt, amikor két autó utasai egymásra licitáltak az osztogatásban, és 80 ezret adtak neki. Megnéztük, miből élnek a hajléktalanok az "úri negyedben".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Nesze neked jóléti állam ,HA Nem veszek romlott húst felkopik az állam . Emberek kik ledolgoztak 1 élete hajléktalantól kénytelenek lejárt szavatosságú élelmiszert vásárolni . Nem sül le a disznó orbánnak a pofájáról a bűrr ! Mondam én '89-ben (mikor kiállt óbégatni) most kéne agyon ütni . De belátom csak fejbe lehetett volna vágni . Mert nála az agy hiány cikk .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
musicnummer1
@entero: " Egyébként nálunk is demokratikus jogállam van "
Na ebbe kérdezd ki a hozzászólók véleményét...
Nem hiszem, hogy sokan egyetértenek Veled...

Az demokrácia, hogy a kormány 2/3 -os többségben...a választók 51%-aszavazott !!! (???)azt csinál
a szegényekkel, amit akar, felb@ssza tudatosan az árakat, megutáltatja magát az EU-val, az IMF-el ??? Szerinted " demokratikus ???
Ahogy gondolod...De 2014-ben ne csodálkozzatok azok, akik most a tüz körül ültök...
Csak kialszik a tüz, aztán elökerülnek a meleg pulcsik, meg kesztyük...
Félre ne érts, nem Veled van a bajom, csak az " oktató "stilusodon változtass egy kicsit...és a többiek sem " hurrognak" le...Nem hiszem, hogy a jótékonykodásodért valaki is megszólt...
entero
@musicnummer1: Ebben a hidegben még jó hogy a tűz körül ülünk...:-)) Persze ha kimegyünk jöhet a pulcsi, kabát, kesztyű. Tudod, nem oktatok én senkit, felőlem mindenki azt mond amit akar, és úgy is él meg gondolkodik. Neked például egy adott dologról más a véleményed (IMF) mint nekem. Ez nem baj, nem is kell egyetérteni mindenben. A lényeg hogy ne menjen át mocskolódásba egy téma, amit itt viszont nagyon sokan szeretnek. Az adakozással kapcsolatban pedig tévedsz, egyesek szerint ezzel nem illik "dicsekedni".
musicnummer1
@entero: Ezzel részemröl lezártam...OK ???
musicnummer1
@entero Thank You...Danke...: Merci ...
Köszönöm !!!
deres
Melyik kormány adta el a cukorgyárakat, ugy hogy azokat leszerelték nehogy valaha is működni tudjanak??? A magyar paraszt most nem termelhet cukorrépát.melyik kormány volt ez a szemét?? Melyik 4 évre választott kormány adta el Feri-hegyet 75 évre olyan okos feltételekkel, hogy nem hogy nem kapunk pénzt érte , sőt még mi fizetünk, mennyi pénz ment ennek a mocsok kormány illetékesei a svájci bankszámlájára?? A győri keksz és ostya gyár most hogy is van, a franciák miért is vették meg??? Az idióta hajléktalan duma hazugság helyett ezen gondolkodj

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.