Komoly figyelmeztetést kapott Párizs Moszkvától. Kitörhet a világháború, ha a francia csapatok Ukrajnába vonulnak. Ha francia csapatokat küldenek Ukrajnába, Oroszország

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Csecsenek és kirgízek mehetnek, franciák nem...
A ruszkik egyensúly politkája...
viccesvigságok
kormányülés majd elfelejtenek válaszolni arra amit Magyar Péter kérdezett orbántól. hogyan is állunk LÉGÓ pincékkel meg egyéb védelmi felszereléssel, kórházi ágyakkal vagy igaz is atomháborúval riogat putyin ahhoz meg max egy másodperc egy lepedő és kuszhatunk és huzhatunk a temetőkapuból hátrább.aztán ennyi voltunk a Földnek nevezett világnak ja a háborupártiságal vádolható az ugye csak az ellenzék lehet megszoktuk meg a hazaárulós titulusunkat is csak egy kettőt ezért jól esne ám pofán vágni hogy észrevegyék magukat. a GŐGTŐL bunkóságtól már elvakult a kormányzó párt .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.