Jelenleg nincs fontosabb probléma a fiatalok magas munkanélküliségénél, világszerte 75 millió fiatal állástalan, ami hatalmas gazdasági és társadalmi gondot jelent - mondta a Nemzetközi Munkaügyi Szervezetet (ILO) főigazgatója a fiatalok foglalkoztatásáról szóló szemináriumon, pénteken Budapesten.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@Zsuga: mostanság tanítványaim gyakrabban jelentkeznek be.Egy részük elköszön,más részük visszaköszön,de sajnos a nagyrészük munkanélküliként kezdi a pályáját,vagy feketén kényszerül értékrendjén aluli munkát végezni,hogy akár a családjátsegítse ,akár önmagát valahogy fönntartsa.A családalapítás esélyével ,tervével is kevesen számolnak,főleg a férfiak.Nagyon sokan,a 30-asok közül is a nyugdíjas szüleivel él egy lakásban.A saját otthon megszerzésének az esélye sincs meg.
gabrella
@bakegya: Saját otthonról már nagy részük lemondott, az is elég lenne ha fenn bírná tartani magát.
bakegya
@gabrella: egész korosztályokat érint,ez a kilátástalanság.Többen fognak hazát cserélni,hátrahagyva a nélkülözést és vele annak illúzióját is hogy valaha is a szülőföldjükön boldogulhatnak.
gabrella
Szemét kormányaink miatt el kell menniük a gyerekeinknek,hogy boldogulni tudjanak.
Csak Mo-on vannak ilyen vezetők? Ennyire mellényúltunk mindig?
csa-csa
"..a fiatalok foglalkoztatásáról szóló szemináriumon,..."

nem szemináriumokat kell tartani, tenni végre valamit!
csa-csa
gabrella!
IGEN! ennyire mellényúltunk MINDIG!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.