A rendészeti bizottság fideszes elnöke szerint a Bayer-cikk kapcsán szervezett vasárnapi ellenzéki tüntetés résztvevői akarva-akaratlanul a bűnelkövetőket bátorítják – Kocsis Máté az MTI-nek nyilatkozva egyben visszautasította az MSZP Pintér Sándor belügyminisztert bíráló kijelentéseit. Kocsis Máté azzal kapcsolatban, hogy a tüntetés célja Bayer Zsolt kizáratása a Fideszből, megjegyezte: a baloldalnak semmi köze ahhoz, hogy a Fidesz milyen esetleges belső etikai eljárásokat folytat le, ez a párt magánügye. Hozzátette: tudomása szerint egyébként alapszabályszerű, kizárásra irányuló javaslat nem érkezett az ügyben a Fidesz etikai bizottságához.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka1939
Tudtam,hogy ennyire pofátlanok de,hogy még ennyire hülyék is a fideszesek az már több a soknál ! Ezt a köcsög kocsis is állhatna a hülyeség szobraként ! Nagyon mérges lettem ettől a nyilatkozattól . Ha lett volna 1 pintér az mszp-nek . A fidesz magánügye bayer . Majd az etikai bizottság ! Van nekik egyáltalán olyan ? Tetű mocskos rablóbanda az egész .
tűzróka1939
Igen kocsis a bűnelkövetőket pártolja : azért vagytok még mindig szabadlábon ! Ha lenne magyar jog és törvényes rend már rég a siralomházban lennétek . De míg a ti bérenceitek ülnek az igazságszolgáltatás élén addig az ártatlan a BŰNÖS .
marlin
A másik véglet!!
Lehet, hogy a magyar Werner Faymann-t úgy hívják, hogy Kocsis Máté??
indavideo.hu/video/Apartheid_politikai_gyilkossagok_Merkel_Faymann_Orban_a_Satan_fasiszta_tengelyhatalmaban_1
Akkor most hol az igazság??
Nakimaga
Palesztínában meg gyerekek halnak meg,csak a fedősztori erről hallgat !
nehogymá
a rendörség dolga lenne a veszélyeztetett környéken rendet tartani de nem teszi.ezért kellene tüntetni.nem a birságolás a dolga a rendöröknek,mégis azzal foglalkoznak.ne jöjjenek azzal hogy félnek,vagy hogy nincs pénz,mert ugy tynik mindenre van csak akarni kell.d ez igy jo ,mert nem velük foglalkoznak.ha csongrádba trafipaxozhatnak a veszprém megyeiek hogy ne lehessen arátilag elintézni a büntetést akkor itt is lehetnének kreativak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.