A rendészeti bizottság fideszes elnöke szerint a Bayer-cikk kapcsán szervezett vasárnapi ellenzéki tüntetés résztvevői akarva-akaratlanul a bűnelkövetőket bátorítják – Kocsis Máté az MTI-nek nyilatkozva egyben visszautasította az MSZP Pintér Sándor belügyminisztert bíráló kijelentéseit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Mátéka a sok tisztség mellett jut még időd a saját kerületeddel is foglalkozni?
bretagne
Annyi idő jut csak a saját kerületére, amig molesztálja a hajléktalanokat.
Nem kellene ennyire védeni Bayert. Megvédi ő saját magát és a békamenetről se felejtkezzünk el!
coni
Csak az nem világos, hogy miért nem a haverokra (Pintér, Orbán) dühös, akiknek a hibája, hogy romlik a közbiztonság. Ráadásul folyamatosan manipulálják a híreket (a késelésnél az áldozat maga is eljárás alatt álló bűnöző volt), hogy úgy tűnjön csak a cigánybűnözés emelkedik, pedig nem.
A FIDESZ hibája, hogy egyre többen lesznek a megélhetési bűnözők, akik amíg nem éheztek nem követtek el bűncselekményt.
Nem hiszem, hogy aki úgy gondolja a bűnözők "kinyírása" a bűnüldözés és nem az embertársak feladata, az a bűnösöket támogatná, inkább a törvényességet, ami a Fidesznek viszont már kínai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.