Nem voltak megszorítások - jelentette ki a hétvégén Lázár János, a miniszterelnökséget vezető államtitkár. Gúr Nándor, a szocialisták szakpolitikusa ezzel kapcsolatban megjegyezte: az Orbán-kormány 2010 tavasza óta összesek közel 5000 milliárd forintot vont ki a gazdaságból, az emberek zsebéből - ennyit tettek ki a megszorítások.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@Manno István: Ebből a választékból? Amíg a pártcsókosok listája a mérvadó, nem az egyéni jelöltség, addig úgyis azok kerülnek be, akiket ők akarnak. Lehet választani, melyik lábaddal lépsz kutyaszarba, bal vagy jobb. Majd ha lesz olyan alternatíva, hogy egyikkel sem, akkor jobban fogok választani.
nahát
Mennyibe is kerül gyurcsány és bajnai által felvett 11000 ezer milliárd törlesztése és kamatai az országnak? Két és fél éve fizetjük miattuk! Örülhetünk ha csak 5000 milliárd volt eddig!
Dr.luigilongo60
@nahát: "2008 végén 20 milliárd euróról szólt a megállapodás, de a pénz egy részét nem használta fel, illetve le sem hívta hazánk)."

Csak a pontosság kedvéért, mert a hantagolyó nagyot üthet ám vissza!

index.hu/gazdasag/magyar/2012/01/19/imf_eu_hitel/
nahát
Na igen a jól is néznénk ki ha nem 11ezer millárd ft államadósság növekedés lenne az mssp örökség hanem mérg úgy 3-4 ezer milliárdal több!
kukac50
@Manno István: Tévedsz nem mindenki vehet részt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.