Hazugságra kényszeríti az Orbán-kormány a közszféra intézményvezetőit, hiszen míg a kényszernyugdíjazás alóli mentességgel a gyakorlatban szinte nem is lehet majd élni, egy kiszivárgott kormányzati levél már arra is utasítja őket, miként hamisítsák meg az idős dolgozók kirúgásának indoklását. Az egészségügyi ágazat körüli bizonytalanság ellenére tény: több tízezer közalkalmazottól válik meg idén a kormány.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

erzsi101
Nem kell ehhez Orbán kormány és EMMI sem,megteszi ezt az intézmény vezetője is-ha az érdeke úgy kivánja,mert egy nyugdijasnak indoklás nélkül fellehet mondani, de aláiratják vele a nyilatkozatot,hogy Ő kérte a felmentését,mert igy semmiféle juttatás nem jár/végkielégités,stb.Igy több pénz maradt az intézmény kasszájában amit aztán lehet osztogatni a hivők között-Na ez most megszünt mert jött az ellenőr-nincs szakkör tanfolyam,egyéb bevétel-nem a kréta a probléma!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.