Még fotózni sem lehetett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Nyugodtan kijelenthetjük, nem volt a magyar történelemben olyan utált gyűlölt és mindennek elmondott hatalom benne személy szerint mindenkit elküldve a redvásba mint a fidesz maffia és a hazaáruló tömeggyilkos pszihopata vezére.
---Mit várjunk a magyar történelem legnagyobb klepto és cezaromániás pszihopata hazaáruló gazemberétől, akiben a szolidaritás NULLA??
Igaz, ennyi segghülye híve sem volt ilyen hazaáruló országot szétlopó gengsztercsürhének.
RonaGyuri
Fedősztori lett volna?

Ki tudja, de így is úgy is az orbáni pávatánc szerves része

A hvg.hu szakértők szerint: a volt iráni elnök látogatása valami mást célt szolgált, például egy fontos találkozó lebonyolítását. Ettől függetlenül van abban valami lenyűgöző, hogy …
Na nem az, hogy az egész meghívás egy csinovnyik, az illetékes NER-társ, az intézmény túlbuzgó Führer-e magánszorgalmi feladata volt,
ahogy az sem, hogy nem is tudott róla senki, hogy „ne értesült volna még előzetesen a miniszterelnök, de legalább Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter”.
Az azonban hogy és ahogy mindezt indokolták; „a volt iráni elnököt. Programja egyetemi program. Magyarországon az egyetemeken oktatási és szólásszabadság van. A kormány nem szól bele az egyetemek programjaiba” még tőlük is sok(k), s ezt volt bátorságuk (be kell vallanom, hogy ösmervén a hivatásos commentelőik szellemi színvonalát ez azért annyira még sem meglepő) le is írni! =))
A cikk a lehetséges valódi okok között megpendíti annak lehetőségét, hogy valamiféle titkos a legfelsőbb izraeli körökkel való kapcsolatfelvételről való figyelem-elterelésről lenne szó. Ami azért lássuk be (cikk is cüccög rajta) elég fura lenne, hisz Orbán hivatalosan egyértelműen Izrael pártinak igyekszik mutatni magát (nekem inkább Bibi barátnak tűnik)
Erről nekem az 51-es körzet és az UFO jelenségek köröli legújabb találgatások ugranak be. Azok a felvetések, hogy valójában maga a Pentagon találta ki és használja ködösítésre a szupertitkos katonai sertepertélései álcázására. Ami nekem nem is kicsit érthetetlen, de legyen az az én bajom! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.