Régen vártam a pillanatot ami eljött tegnap délután. A kisebbik sarj fecnit lobogtatva jött haza az iskolából, rajta a - szigorú határidőre! ; ne vicceljünk - megválaszolandó kérdéssel: milyen kötelező hittan vagy etika oktatásra kívánom járatni jövőre? Egyébként is...

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@human: Az oktatásirányításban bukni látszik a semlegesség: endresy.blogspot.hu/2013/01/alszekularizalt-hoffmann-marad.html

De az etikatanásrok képzésében is kötelező tárgy: Bevezetés a kereszténység erkölcsi tanításaiba
www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/szakiranyu-tovabbkepzes/pedagogusoknak/erkolcstan
sóher
Kötelező a fideszes seggeknek hiszen tömik pénzel az egyházakat!
lbs
@bretagne: Mi a problémád? Vagy beíratod a gyereket, vagy nem!
Kötelező pontosabban "ajánlott" a bolsi időkben volt az MLEE (Marximus Leninizmus Esti Egyetem) nevű intézmény néphülyítéseire való eljárás volt. Aki az "ajánlást" elutasította - megnézhette a fizetési szalagját!
A libsiknél a hit és az erköcs oktatás ördögtől valónak nyilvánítatott, mivel az ő esetükben erkölcsről szót ejteni cca. annyi mint a prostituált esetében feltételezni a nemi érintetlenséget.
Hinni pedig kizárólag a pénzben és az az által elérhető hatalomban bíznak.

Viszont "melegen" ajánlott a libsik által, esetleg a HIT Gyülekezett nevű pénzbeszedő szekta újabban "történelmi egyház" rendezvényeinek - inkább tömeghisztériáinak - látogatása és az azokon való közös együtt hentergés Németh guru vezényletével.
lbs
Két liberós beállítottságú beszélget.
Hallom megszületett a gyermeked! A másik mondja: igen.

Kisfiú, kislány?

Majd ha nagykorú lesz eldönti!
GeoCravker
@lbs: Tetszik, amikor hallámosn alapuló demagógia nyilatkozik meg.
"Kötelező pontosabban "ajánlott" a bolsi időkben volt az MLEE (Marximus Leninizmus Esti Egyetem) nevű intézmény néphülyítéseire való eljárás volt. Aki az "ajánlást" elutasította - megnézhette a fizetési szalagját!"
Ez hülyeség. A foximaxi nem volt kötelező. A szocreál tárgyak igen, de a párttagság nem. Ha nem függetlenített párttitkár volt, akkor a párttagság is hallgatólagos volt. Mint a vasárnapi keresztények hite.
Ha egy korszakot nem ismersz, minek erőlteted a hivatkozást rá :-)
QQríkú
@GeoCravker: Egy józan hang a sok hőbörgő között, felüdülés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.