A Cigányügyi Egyeztető Tanács csak porhintés, látszatintézkedés a Jobbik szerint. Mirkóczki Ádám elmondta, a résztvevők már bizonyították alkalmatlanságukat, továbbá a rendszerváltás utáni időszak cigánypolitikája is teljes csődöt vallott. Rámutatott, hogy biztosan nem az övéké a legjobb megoldás, de csak a Jobbik tud komplex, kidolgozott alternatívát nyújtani a problémák megoldására. Ismét felhívta a figyelmet, hogy eseti vizsgálóbizottság kell a cigány-magyar együttéléshez. Mihamarabbi rendészeti lépéseket is sürget a párt, például a csendőrség bevezetését és önfenntartó börtönök kialakítását. Mivel az oktatás is fontos sarokpont a kérdéskörben, bentlakásos iskolákat kell létrehozni a rossz szociális helyzetben élő gyerekek számára - mutatta be a Jobbik elképzelését Mirkóczki Ádám.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hopppá
Cigánykérdés, egy biztos amíg babusgatja az állam őket addig nem lesz rend.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
No_Fidesz_No_Problem
Esetleg munkahelyeket kellene teremteni azokban a régiókban, ahol a munkanélküliség a településeken 40-100%-os.

Igaz-e, bunkócska?

Kenném pofán a baromállatját, a celofánba csomagolt, erőszakszervezetekre épülő fasiszta eszméivel együtt. Kártékony állatok, csak ahhoz értenek, hogy a közpénzeket nyúlják, de ahhoz idióták, hogy felfogják, hogy az emberek nem bűnözni, hanem dolgozni, megélni, tervezni és előbbre jutni akarnak.

Moslék banda.
kedwes
@töky: Csak annyival egészíteném ki, hogy mindenki egyenlő, így mindenkinek munkát kell biztosítani! Megoldódik magától!
No_Fidesz_No_Problem
@Hopppá: Hol babusgatja, te fogalmatlan?

Azzal babusgatja, hogy következetesen nem telepít se ipart, se mezőgazdasági létesítményeket a legrosszabb helyzetú régiókba?

Vagy azzal babusgatja, hogy azt nyilatkoztatja az idióta Bogár Lászlóval, hogy a kormánynak a magyar lakosság EGYHARMADÁRÓL LE KELL MONDANIA, mert nem tudja megoldani a munkanélküliséget és a mélynyomort?

Vagy a három hónapig folyósított munkanélküli segéllyel babusgatja?

Vagy a marék rizzsel babusgatja, amit a közmunkáért közéjük szór?

Vagy az egykulcsos adóval babusgatja, ami miatt a legszegényebbeknek súlyos 10-20%-okkal kevesebb lett a nettójuk, mint azelőtt volt?

Vagy az alacsony munkabér miatt ki nem használható adókedvezményekkel babusgatja?

Nos, mivel is babusgatja?

Halljuk, fejtsd ki részleteiben is a teóriádat!
No_Fidesz_No_Problem
@töky: "Legyen minden magyar polgár egyenlő. "

Ugye ezt úgy érted, hogy keményen kell szankcionálni, esetleg tényleges börtönnel is sújtani azt a munkáltatót, aki nem alkalmazza az egyébként szakmával és gyakorlattal is rendelkező embert, aki az álláshirdetésre jelentkezik, csak azért, mert sötétebb a bőre színe, mint a turulban élő fajmagyaroknak?

Ugye?
töky
@No_Fidesz_No_Problem: nem úgy értem.
töky
kevés segély ( csak a ténylegesen rászorultaknak ) több munkahely, lehetőleg értékteremtő feladattal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.