Olyan jó minőségű lakópark épül Ócsa szomszédságában a bajba jutott devizahiteles családok számára, melyre büszkék lehetünk - jelentette ki az építkezés helyszínén tartott sajtótájékoztatón Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkára kedden.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
@bretagne: @gabrella: Pontosan. Éppen ezért, ennek az egész projektnek az égvilágon SEMMI értelme nincsen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
Ócsa=orbáni ONCSA,közpénzen!!!Ennyi pénzt elbaszni,ez sulyosabb bünözés,mint az un cigány bünözés.Erről a BÜNÖZÉSRŐL IRJON BAYER parteigenosse.
verőce21
@Mobil123: Úgy gondolom, segíteni is fog a kormány a devizahiteleseken(a fiatalokon mindenképpen) nemcsak a lózungok szintjén. De nem lehet kormányszinten belevásárolgatni épülettömbökbe egy-egy lakást! Ezt még a legrosszabb indulatúak sem gondolhatják komolyan.
Minden állami vásárlásnál közbeszerzést kell lebonyolítani, ilyen szinten csak nagytételű beszerzéseket lehet "kezelni". Nem beszélve a tulajdonviszonyokról. Az egész ország jogásza és könyvelője nem lenne elegendő annyi szétszórt ingatlan nyilvántartásáról. Nem beszélve a tulajdonosi fenntartásról, állagmegóvásról, karbantartásokról, stb.
De nem is részletezem tovább, mert aki ennyiből nem érti meg, az sokkal többől sem. :)

(Értem már miért foglalkoztat annyira a fiatalok sorsa.) :)

@QQríkú: A nyugati országokban mindenfelé(Kanadában konkrétan tudom), ugyanilyen típusú nyugdíjas telepeket építenek és senki nem nevezi gettónak!

Te is ellentmondásban vagy önmagaddal.
Mobil123
@verőce21: Na azért én ezt úgy gondoltam, hogy a "tulajdonos" marad a család, és a hitelt forintosítva fizeti tovább az államnak. A tulajd.lapon meg mint jelzálog bejegyezve az állam. Tehát nem a banknak fizet hanem az államnak. Hm:-))
verőce21
@Mobil123: Jobban nem tudnád "összezavarni"? - így túl könnyű megérteni. :)

(Aki a banknak nem tudja fizetni az az államnak sem. És ha már birtokon belül van, /tulajdoni lap szerint/ miért fizetné tovább? Az állam úgysem rakhatja az utcára, ott már más a jog.)
Mobil123
@verőce21: De hogy nem tudnám:-))) kezdjem???:-))) "Az állam úgysem rakhatja az utcára"- akkor a Ócsáról hogy fogja kirakni?? Ott sem maradhatnak örökre. NA tényleg abba hagyom, mert meghülyítlek meg magamat is. És nekem különben sincs adósságom.:-))
verőce21
@Mobil123: Nekem sincs már vagy tíz éve adósságom. Az ócsai házak az állam tulajdonai, de a másik javaslatodban a lakó a tulajdonos! - óriási különbség. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.