Szó szerint éheznek a közmunkások Magyarországon - erről tanúskodik legalábbis egy baranyai kistelepülés polgármesterének beszámolója. A független vezető azért kérte a saját, illetve faluja nevének elhallgatását, mert attól tart, az új járási struktúrában kormányzati bosszú áldozatává válhat települése 850 lakosa.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Lám,lám ! A sikeres közmunkaprogram ! Emberek éheznek,fáznak . Nem baj . Egy a lényeg, javítja a foglalkoztatási statisztikát . Oszt lehet vele dicsekedni . Viszont azzal is kéne ,hogy hányan halnak éhen vagy fagynak meg a saját lakásukban mert nincs tüzelőre pénz .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kata53
A közmunkások és a munkanélküliek éhen halnak, de a focira meg a fidóták jutalmazásásra van elég pénz!!! Brávó Magyar kormány! Bravó! De szeretenék minden fideszest havat lapátolni átni és éhen dögleni!!!
Rézangyal
Most mindannyiótokat jól lelepleztelek. Ti nem szeretiotek a fideSS-t! Ki érti ezt? :)
honeykiss
Szégyen gyalázat !!! entero hol a rákban vagy ilyenkor ???
Naki
Magyarország már 8.000.000 millió szegény országja!!
profon
Valamikor azt mondta a Viktor ,hogy belőlük fog kifejlődni az új középosztály !
senkifia68
@kata53: és mindenki!

Baranyai lévén körül jártam a történetet a MÁK, a NAV és az Önkormányzatok segítségével!
Nem véletlenül nem adta meg a nevét a polgármester úr! A történet cseppet sem így zajlott!
A járások felállása előtt felhívták az önkormányzatokat, hogy időben készítsék el és adják le a Munkaügyi Központokban a következő két heti bérlistát, hogy ott számfejteni tudják, és az időben érkezzen a MÁK-hoz, hogy utalni tudjanak, mert a hónap végéig már nem lesz lehetőségük a számítógépes rendszer fejlesztési, karbantartási leállás miatt!
Hát voltak néhányan akik vagy késve, vagy egyáltalán nem intézkedtek!!
Volt, hogy az ügyintéző úgy ment szabadságra, hogy elfelejtette tájékoztatni a polgármestert az E-adaton érkezett felszólításról és szerencsétlen akkor szembesült vele amikor reklamált a MÁK-nál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.