A rendőrség készenléti osztályának tagjaként a Sándor-palotában dolgozik őrként az egyik férfi, akit a szegedi Smaragd ékszerüzlet kirablásának ügyében orgazdasággal gyanúsítanak. A férfit nem függesztették fel, azóta is dolgozik.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bugajakab
@szaboria1: @Pilóta: Vagy vették a szelvényt a nyertestől, így legalizálják a máshonnan szerzett pénzt. Régi trükk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
Ezen a dolgon már nem is lehet csodálkozni!!!Van még azért biztosan sok tisztességes becsületes zsaru is,de ők mos már egyre jobban kiszorulnak,!!!Nem az a módi náluk amikor hemzsegnek a volt vezérek,főtisztek tábornokok a letartoztatottak közt!!Csak a belügyminiszter széke a biztos!!!Páncélozott ,bebetonozott helye van,bár más országokban a történédek töredékéért már sok-sok miniszter lemondott,vagy menesztették!!Csak nálunk titkosak az olajszőkítési ügyek 60-80 évre !!Miért is lehet ilyen az országunkban???Hát ilyenekért lehetne aggálya az UNIO embereinek is!!!Nem a Bayer cikke miatt!!!
hajduferenc52
Rablobol lesz a legjobb pandur ,ezt mindenki tudja
hajduferenc52
Itt nem sok véleményező vállalja a nevét ...vagyis nincsen hitelük... ( a szavaiknak )
jancsik68
Embert barátjáról.köztársasági elnököt biztoságiőréről lehet megismerni.Összeforr az,aminek össze kell forrni!!A ZSÁK MEGTALÁLJA FOLTJÁT!!Ilyen a magyar közbintosság Pintér módra.
kata53
Naná! Ott aztán jól elbújhat a Többi orgazda között!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.