Bár csak egy napja lehet pályázni az ócsai szociális lakópark házaira azoknak, akik devizahitelesként elveszítették ingatlanjukat, már kétszázan jelentkeztek. A pályázatot lebonyolító Máltai Szeretetszolgálat a regisztrálók lelkét is megvizsgálja. Akit alkalmasnak találnak, áprilisban beköltözhet a régi falusi környezetet imitáló telepre.„Depressziós, összeesett ember nem kell ebbe a közösségbe” – foglalta össze az Indexnek Morva Emília, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat regionális vezetője, hogy milyen családokat nem várnak az ócsai lakóparkba. Nem elegendő ugyanis a kiválasztáshoz, hogy valaki devizahitelesként elveszítette az ingatlanát, és megfelel néhány további objektív feltételnek, derült ki a területen tartott keddi sajtótájékoztatón. A beköltözéshez megfelelő lelki alkat is kell.

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Elvesztettek majdnem mindenüket és nem tudnak röhögni ?
Elképesztő !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@QQCSI: A végtörlesztést azoknak találták ki akik elég tehetősek ahhoz hogy ki tudják fizetni, de a csóró az csak másik hitelből törleszthetett volna! Például a politikusaink tudtak végtörleszteni!!!
No_Fidesz_No_Problem
Egy okkal több, hogy azt gondoljuk, a Fidesz tényleg szekta, ami a felcsúti Fociakadémia után Ócsán is közpénzből épít zárt szektás központot.
excep
sajnos akinek frank hitele van az szinte mindenki depis nehéz feldolgozni egy ilyen aljas átbaszást
bretagne
Szerintem menjenek el az artistaképzőbe és ott a bohóc-szakon válogassák ki a vidám embereket. De ha vidám, nem depressziós, minek menne Ócsára?
SwordFish
Ezt meg ki a faszom találta ki? A Lézer Dzsoni? Ő ilyen fasz, belőle kinézem... :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.