A Magyar Nemzet információi szerint a rezsicsökkentéssel kapcsolatos eddigi és jövőbeli kormányzati intézkedések, a választási eljárási törvény tervezett módosítása, a Nemzetközi Valutaalappal tavaly megkezdett tárgyalások kérdése és a 2014-es kampányra való felkészülés lesz a kiemelt témája a kormánypárti parlamenti frakciók évadnyitó találkozójának. A háromnapos gyulai ülés napirendjét a múlt héten véglegesítették a Fideszben. Kormánypárti politikusok a lapnak elmondták: a napokban kézhez kapott meghívó alapján Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök február 5-én este, zárt körben tájékoztatja a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országgyűlési képviselőit az elmúlt időszak kormányzati döntéseiről, illetőleg a tavaszi parlamenti ülésszakon várható feladatokról.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A február 5-től 7-ig tartó tanácskozás első napján – a miniszterelnöki tájékoztató előtt – Rogán Antal és Harrach Péter, a Fidesz és a KDNP frakcióvezetői köszöntik a meghívottakat az Erkel Hotelban. A második nap szintén zárt frakcióüléssel kezdődik, majd a délutáni folytatásban kérdéseket tehetnek fel a frakciók tagjai a kormányzat képviselőinek."
Mobil123
Miért zárt körben??? Nyilvánosan már nincs bátorsága összehordott hülyeségét elmondani??
Darthon1
Jobban járnánk, ha zárt osztályon értékelne Grazban!
human
Október 23-án Orbán Viktor: "sikerült kimenteni több százezer devizahiteles családot"
És nem tapsolt a tömeg. Pedig ők fanok és fannék voltak.
Ezért kénytelen bújkálni, mert minden szava maximum féligazság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.