Bayer Zsolt kinyilatkozik, a pártja kiáll mellette, és a média elemzi, hogy kinek van porcosabb gerince ezügyben. Selmeczi Gabriella látványosan bepánikol Ron Werbertől, és olyan nyilatkozatokat ad, amiből csöpög a gyűlölet. Mert mi más lenne kiszámított indulatnál, amikor minden második szava a gyűlölet. A Fidesz kommunikációja, ugyancsak Selmeczi Gabriellával az élen, rámászik az MSZP-re, noha nagyon messze még a valós kampány. Lázár János megfenyegeti a svájci bankokat, ami olyan nyilvánvalóan blöffgyanús, hogy még a pártja sem nagyon feszegeti. Azonban lassan az lesz érdekesebb, amiről nem beszélnek. S ezek egyike kétségtelenül a diákság tiltakozásai.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka1939
@GeoCravker: Igen,de a HÖOK ennek ellenére leült a tárgyaló asztalhoz . Miért nem egyeztetett a HaHával , hogyan tovább ? Ez hiba . Súlyos hiba .
GeoCravker
@tűzróka1939: A HÖOK akármit elér, ki fogja sajátítani. S minden hibáért egyedül fog felelni. Balog meg kijátsza egymás ellen a két szervezetet. A HÖOK meg lekesen asszisztál ehhez. Így van. Ez súlyos hiba
tűzróka1939
@GeoCravker: Pont erre utal a cikk írója is . Nem ártana a HÖOK vezetőknek is elolvasni .
Proli
Oszd meg és uralkodj!
Bejött a fidesz taktika.
coni
Vajon miért nem kíváncsi egy ennyi embert képviselő civilszervezetre az a kormány amelyik egyébként milliárdokért levelez, hogy megtudja kedves népe véleményét?
Miért ül le a HÖOK tárgyalni egyedül és miért egyre szelídebb a hangneme?

Más kérdés, hogy egy átfogó felsőoktatási reformot nem lehet ilyen módon véghezvinni.

De a fidesz szeret az éjszaka leple alatt, módosítókkal teletűzdelt javaslatokat 2/3-os erőfölénnyel hipp-hopp megvalósítani amiből aztán lesz a kopp, mint azt pl. az egészségügyben is láthatjuk.

Majd a szakszervezetekkel és egyéb érdekvédelmi szervezetekkel elszigetelten tárgyalni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.