Kanada ékes bizonyítékát adta óriásplakátok formájában, hogy eleddig a világ egyetlen demokratikus országa sem volt képes liberális eszközökkel integrálni a cigányság törvényen kívüli részét. Ők sem. Pedig első lépésként hittek a cigányoknak, akik így harsogtak: nálunk elnyomás van! Nálunk etnikai tisztogatás zajlik. Nálunk romagyilkos gárdisták karikás ostorral hajtják a cigánytelepek népét az urnák elé „láncszavazni”, hogy a "neonáci" Jobbik hatalomra kerüljön. Mi akadémiai székfoglalók sorozata helyett, csak a közmunka nyomora alatt tudunk társadalompolitikai diskurzusokat folytatni. Nálunk gyermekeinket kirabolják az iskolában az elnyomó magyarok neveletlen egyedei, nyugdíjasainkat pedig meggyilkolják párszáz forintért. Nálunk a rendőrök csak minket vegzálnak gyorshajtásért és az egészségügyi doboz hiányáért, a rendszám nélküli, lopott kocsikkal száguldozó magyarok helyett. Nálunk az ÉMÁSZ tőlünk lopja az áramot és a mi adóinkból segélyezik a dolgozni nem akaró többséget...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A tengerentúlon pedig mindezt bevették. S most jó idő elteltével fellépett a kognitív disszonancia. Mi is történik? Ki is hazudik? Kanada pedig akarva-akaratlanul döntött. Inkább szigorít a bevándorláspolitikán. Inkább milliókat költ óriásplakátokra, mondván nem kér a cigányokból. Nyilván ott is „jobbikos” a kormány. Senki ne vessen rájuk követ! Nem csak Kanada bukott meg. Így járt korábban Franciaország, Olaszország is. Így jártak a skandináv országok is, csekély próbálkozásaik során. Századok óta szenved és küzd a saját cigány származású állampolgáraival Románia, Szerbia, Albánia, Bulgária, Szlovákia és Csehország. Igaz, az egyiknél cigányasszonyokat sterilizáltak, a másiknál háromméteres kőfalakkal szeparálták el őket, az egyiknél naponta vezénylik ellenük a csendőrséget, a másiknál a dózer és a kitoloncolási parancs kéz a kézben jár. Mégis, őket soha, senki nem próbálta rasszizmussal, fasizmussal, elnyomással, kirekesztéssel, cigánygyűlölettel megvádolni úgy, mint minket, magyarokat. Aljas soviniszta magyarok! Hát milyen ország az ilyen?

Tényleg milyen? Olyan, ahol tizenhárom nemzeti- és etnikai kisebbség él békében századok óta, de kizárólag a cigánysággal van problémája a békés társadalomnak, kizárólag ez a társadalmi feszültség táncol a polgárháború szélén. A mi bűnünk? Nyilván. A hiba csak a mi készülékünkben van!? Aligha. Talán a cigányság politikai elitjének is kellene már lépéseket tennie saját sorsuk érdekében. Talán ők tehetnék a legtöbbet azért, hogy cigány és nem cigány békében éljen. Talán beláthatnák felelősségüket, hogy ők is okozói az áldozatok szenvedéseinek, amikor a bűnöző rétegüket „mosdatják”."
Pilóta
"De mit mondanak erről a legnagyobb cigányintegrátorok? Semmit! Inkább kidobják a „piros ultit”: "a Jobbik tehet mindenről!" Kit érdekel, hogy egyedül nekik vannak érdemi javaslatai? Kit érdekel, hogy mindig mi, a nem jobbikosok zárkózunk el a minimális párbeszéd elől!? Kit érdekel, hogy ezt a struccpolitikát a tisztességes cigány és nem cigány ugyanúgy megszenvedi!? Kit érdekel a Jobbik hülyesége, mert komplex és bonyolult stratégiák sorozatát követeli a rendészeti intézkedésektől a szociálpolitikán, társadalompolitikán, oktatás- és foglalkoztatáspolitikán át az egyházak cigánypasztorációs missziójáig bezárólag!?

Minket csak egy érdekel: továbbra is ragaszkodunk a garantáltan cigány érdeksérelmek nélkül járó píszí, tabumentes politikához! Miért? Mert egyszerűen nem fogunk lemondani arról a lehetőségről, hogy négyévente minél könnyebben, minél nagyobbat szakítsunk ebből az olcsón megvásárolható, egyszerűen manipulálható és mobilizálható szavazógéphalmazból. Ez a Jobbik-mentes cigányintegráció lényege. Köszönjük Fidesz-MSZP-SZDSZ-LMP! De egy jó tanács a végére: Tanuljatok legalább a „juharlevelesektől”! Kanada nem álszent, nem játssza el képmutató módon a humanista élharcos szerepét. Kanada legalább őszinte volt: megbuktunk! Hát ne gyertek ide magyar cigányok…"
kerék
Remélem a cigányok nem a fent említett hazugságokat harsogták ott, és csak (cikk)írói túlzás volt...mert ha valóban a saját bűneiket a mi nyakunkba varrták, akkor bizony a jó édes kurva anyjukat. Remélem mihamarabb ki fog dögölni ez a cigány nép, aminek se múltja se jövője.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.