Ha nem is csatlakozunk az Együtt 2014-hez, legalább olyan helyzetbe kellene hozni az LMP-t, hogy részese legyen a kormányváltásnak – erről Karácsony Gergely beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Karácsony jól látja, az emberek többségénél elsőbbséget élvez a rezsim váltás és csak sokkal utána jön a pártszimpátia. Az MSZP egyedül nem lenne képes rá, mert van legalább 1 millió ember aki akkor sem szavazna csak rájuk, ha nem lenne más választás, mivel nem újult meg a párt, ugyanazokkal az emberekkel akarnak nyerni akikkel veszítettek 2010-ben.
Ezért lehetőséget kell adni az LMP és Bajnai szavazóknak, hogy részt vegyenek az ellenzéki összefogásban, ketten több szavazatot kapnának mint az MSZP.
Karácsony intelligens és akkor sem gyűlölködő amikor megpróbálja a fidesz maffiát elszámoltatni vagy amikor lelabancozzák a parlamentben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.